Kuzdere'de iftar yemeği ..

9 Ekim 2006
Bugün yine Kemer-Kuzdere'deki enduro parkurunu düzenleme çalışmaları için Silves(Yücel)'le saat 10:00 da buluşup Kemer'e yola çıktık.
Biz parkura vardığımızda çalışmaların çoktan başlamış olduğunu gördük..
Biz de hemen katıldık ekibe..
PIC_0006.jpg

PIC_0007.jpg

Cevdet Kaya ve Mehmet Özdemir'in önderliğinde parkurdaki gerekli düzenlemeleri yapmaya başladık.
Çevrenin güzelliklerini de korumayı ihmal etmedik tabi..
PIC_0001.jpg

PIC_0023.jpg

PIC_0002.jpg

PIC_0003.jpg

PIC_0004.jpg

Çalışmalara katılan arkadaşlardan bazıları ailelerini de getirmişler..
PIC_0005.jpg

Düzenleme çalışmalarını bitirip çardağa dönmek için ATV servisi de vardı..
PIC_0009.jpg

Parkurun kritik noktalarını şerit ile ayırdıktan sonra antreman çalışmaları da başladı..
Yarının endurocuları olmalarını umduğumuz çocuklar merakla izliyorlar bu çalışmaları..
PIC_0008.jpg

PIC_0029.jpg

Ben patlayan lastiğimi onarmak için parkurdan ayrıldıktan sonra Cevdet Kaya'nın startı ile parkurun yeni yollarını ve rampalarını denemek için sıkı bir antreman başlamış..
PIC_0030.jpg

PIC_0031.jpg

PIC_0032.jpg

PIC_0033.jpg

PIC_0034.jpg

PIC_0035.jpg

Caner Kaya
DSC01159-ab.jpg

DSC01160.jpg

Orhan Özdemir
Orhan.jpg

PIC_0036.jpg

Kuzdere
'li gençler çok ilgililer..
PIC_0038.jpg

PIC_0040.jpg

PIC_0041.jpg

PIC_0042.jpg

PIC_0043.jpg

PIC_0044.jpg

Orhan Özdemir'in düzenlediği iftar yemeğinde buluştu herkes.
PIC_0045.jpg

PIC_0046.jpg

PIC_0049.jpg

Orhan Özdemir bütün konuklarla tek tek ilgilendi..
PIC_0050.jpg

PIC_0051.jpg

PIC_0052.jpg

PIC_0053.jpg

Herşeyin aksaksız yürümesinden memnun Orhan'ın yüzü gülüyor..
PIC_0054.jpg

PIC_0056.jpg

PIC_0059.jpg

PIC_0064.jpg

Cevdet'le koyu sohbet ..
PIC_0061.jpg

Çok güzel bir akşam geçirdik..
Bu güzel İftar yemeği için Orhan Özdemir kardeşimize çok teşekkür ediyoruz..
Yücel'le ben tatlılarımızı da yedikten sonra Antalya'ya yola çıktık..
PIC_0063.jpg

yine toz bulutu yapmışsınız :) çok güzel bir gezi olmuş o motorların parkurdaki halleri süper:cat:
yanlız ufak bir sorun var. abi bu tür yemek resimlerini iftardan sonra koyun yawww midem nerdeyse yerinden fırlayıp monitörün içine gircekti:queen:

Afiyet şeker olsun :rendeer: Sizin yazılarınızı okumaya yetişemiyorum harduro ve silves. Ne kadar faalsiniz maşallah. Harduro hocam şakayla karışık birşey isteyeceğim. Bir pazar günü normal evinde ailenle yada tek başına "Katırsız" bir gününüde buraya eklersen motor dışında neler yaptığını görme fırsatımızda olur :) :rendeer:

Bir pazar günü normal evinde ailenle yada tek başına "Katırsız" bir gününüde buraya eklersen motor dışında neler yaptığını görme fırsatımızda olur :) :rendeer:
Dostum bu kulüp işine fena kaptırdık kendimizi. O yüzden bir pazar da motora binmeyip Antalya'daki bisikletçilerle bir geziye katılmak istiyorum ama henüz yapamadım.
Onlarda sadece pazar günü çıkıyorlar..
Bir gün ulaşırım onlara da umarım..
Hafta içinde boş olduğum zamanlarda her çıktığımda ortalama 50-75 km bisiklete biniyorum. Bunu da ortalama haftada 2 gün yapabiliyorum.
Bunun dışında öğrencilerim var. Bass , gitar , piyano , solfej , şan , armoni ve nota dersleri veriyorum özel olarak..
Şu sıra devamlı bir sahne işim yok. Arada ekstralara gidiyorum..(Bass ya da Gitar)
Evimde studio kayıtları yapıyorum ayrıca..
Daha fazla ayrıntıya da girmeyelim istersen.. :)

Müzikle uğraşmanıza çok sevindim hocam. Ayrıca Bisiklet craft etmeyi çok düşündüm bende ama uğraşamadım :) Neyse zahmet edip cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çalışmalarınız ve iftar yemeğiniz sohbetinizle birlikte fotolardaki gibi çok güzel geçmiş paylaşımınız için çok teşekkürler.bıde canerle orhan kardeşleri havada gördüm sonra yere indilermi.didimden selam.

Müzikle uğraşmanıza çok sevindim hocam. Ayrıca Bisiklet craft etmeyi çok düşündüm bende ama uğraşamadım :) Neyse zahmet edip cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. :rendeer:
neler yapıyorsun kardeş edirnede havalar nasıl yazılarını özledik.didimden selam.

Son düzenleme:
İyiyim ümmet abim sen nasılsın? gezmiyorsun bu aralar pek sanırım ege sardı seni :) Öptüm abicim birgün realden karşılaşmak dileğiyle :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu

İyiyim ümmet abim sen nasılsın? gezmiyorsun bu aralar pek sanırım ege sardı seni :) Öptüm abicim birgün realden karşılaşmak dileğiyle :rendeer:
gezmezmiyim sen benim başlığa girmiyorsunda ondan.8.turu bugün bitirdim.62400 km oldu eski ve yeni resimler benim başlıkta 1. sayfada emrine amade.dediğin gibi görüşmek üzere.kendine iyi bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar