Geçmiş olsun yazacağımda , trafikde aynısını defalarca yaşadığım için artık bana gayet normal gelen görüntülersadece Tofaş da değil Audi ye Volvo ya binende yapıyor bunu , neyse geçmiş olsun , sen uzamaya başlamadan düşük hızda denk gelmeniz şans..
Öncelikle geçmiş olsun. Şahin sürücüsüne bir şey demek istemiyorum zira gayet uysal/sakin bir insanı nazi subayı kıvamına getirebiliyorlar.
Fakat bayım, siz de az değilsiniz. Gördüğüm kadarıyla sağ şeritte tehlikeli manevralar yapmışsınız. Sağ şerit yardırıp gidilen bir şerit değildir. Lütfen kendinize geliniz.
Lütfen bu trafik ortamında böyle tehlikeli manevralar yapmayınız. Her daim dört gözünüz açık olsun. Sağdan, soldan, yukarıdan, aşağıdan; kısacası her yerden önünüze çıkabilirler. Tedbirli olunuz lütfen.
yapılan hareket tehlikeli savunmuyorum ama ben gün içinde bunu yapan 50 tane motorcu görüyorum istanbulda ve ben inatla seri makaslarda bile sinyal veriyorum bunu alışkanlık haline getirdim ama ne yazık ki sinyal kullanımı çok düşük seviyelerde sinyal hayat kurtarabilir bunu en çok biz motorcular biliriz
Kendi uymadığımız kurala başkası uymayınca kızmamız çok anlamlı olmaz tabii ki.
Ama bu olay sinyalsiz şerit değiştirmenin ötesinde herif aynı anda duraksız 2 şerit değişiyor.
Serengeti düzlüklerinde sıradan bir gün
Şahin sürücüleri her ne kadar içlerinde süper,mümtaz kardeşler barındırsa da çoğunluğu Street Fighter oyununda bölüm sonundaki M.Bison gibi. O kadar yolu, dövüşçüyü sağ salim geç en sonunda bu denyo üzerine uçsun, oyunu kaybet.

Kanka beni 1990'lı yıllara götürdün getirdin. Sabah atari salonuna seğirtir, akşama kadar salonda zimbilderdik. Para bitince oynayanları seyrederdik. Ulan ne yıllardı be. En favori oyunu yazmışsın, bu oyunun üstüne oyun tanımam:
[url]https://i.hizliresim.com/cs3OJP.jpg[/url]
Biz bu oyunun hileli sürümünü oynardı. Hani şu balrog'un yumruk atarken aduket çıkardığı, zangief'in döne döne yukarı çıktığı hileli sürüm.
Bu marka değil ama buna benzer birşeyi tv.ye bağlayıp duvar tenisi gibi birşeyler oynamıştım Nuh Nebi zamanında
Ben bu aleti ilk olarak fethullah gülen cemaatine ait bir ışık evinde görmüştüm. Ortaokul zamanında bizleri o evlere çekebilmek için atari almışlar, sırayla oynatıyorlardı. Çay içip "püskevit" yiyorduk. Namaz falan kıldırmaya başladılar, f.g. hocanın sohbetine gidelim demeye başladılar; ondan sonra tüydüm oradan. Çocuksun, namaz kıl diyorlar, sohbete katıl diyorlar, erkek erkeğe aktiviteler falan; ulan çevremde yahut medeni ülkelerde yaşıtlarım çatır çatır sevişirken biz erkek erkeğe sohbete katılıp maklube mi yiyeceğiz mk deyip koşarak uzaklaştım oradan..

Sen iyi ki kadın kız dalgasına uyanmışsın işe, hormonların seni kurtarmış. Hormonları sağlıklı çalışmayan aşağıdaki temsili agaların yediği haltların hala ceremesini çekiyoruz.
[url]https://i.hizliresim.com/owHW3y.jpg[/url]