Honda 2020 Ağustos 2. Zam Güncellemesi

cb650r lara sahibindenden bakıyordum 75-90 arası fiyatlar var. sıfırı 77 ymiş zaten saçmalık

Fireblade sp 28k birim fiyata alan adam var ya bu fiyatları görse götüyle güler bize. Ülkenin parası afrikada mızrakla avlanan adamlarınkinden daha değersiz.

Kocaeli İl Temsilcisi
cb650r lara sahibindenden bakıyordum 75-90 arası fiyatlar var. sıfırı 77 ymiş zaten saçmalık

Yamaha MT serisinin piyasası da bu şekilde. Adam 5 ay önce sıfır almış bekletmiş garajda. İlan açıklamasına, süremediğim için satılık, kullanmaya vaktim olmadığı için satılık vb. gibi ibarelerle satmaya çalışıyorlar. Hepsi çakal karlos olmuş, kime itelerlerse artık. :)

Az sabredin. Yarın (büyük ihtimalle cuma çıkışında, makamdan olmuyor çünkü) yeni kabatlanma projesi açıklanacak. Kanat çırpıp duruyoruz.

Motosikleti
D400
Az sabredin. Yarın (büyük ihtimalle cuma çıkışında, makamdan olmuyor çünkü) yeni kabatlanma projesi açıklanacak. Kanat çırpıp duruyoruz.

yine 2 sene sonra yerli ucagımız göklerde derse valla kafayı yerim.

--

Konuya dönecek olur isek, Honda vs. fark etmez, paranın alım gücü düştükce fiyatlar yükseltir.

Acıkcası Honda, Yamaha gibi markaların marka imajı zaten tepe noktada oldugundan dolayı son 10 yılda dolar bazında fiyatlarında ciddi bir fark oldugunu düşünmüyorum. Kur ve alım gücü nedeniyle her ülkede fiyatlar oynuyordur tahminen.

Diğer bir yandan şahsi tahminim olarak isim yapan firmalar zamanla o ülkede zam yapıyor olabilir. Bajaj bilindik bir firma olsa da bir Honda değil. Ancak 2020 başında ve şu andaki fiyatı arasında yarı yarıya fark var. Tüm firmalar ülkenin enflasyonundan etkilendi ancak bajajın yaptıgı fiyat zam oranı kadar zam yapan başka firma görmedim.

yazdıklarım istatistiklere göre değil şahsi görüşümdür.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Devleti yönetenleri protesto etmeye kalktığımızda devlet babanın gaddar yüzüyle tanışıp işimizden,aşımızdan,hayatımızdan olup ailelerimize de zarar veriyoruz haliyle ve pek de işe yaramıyor. Acaba toplanıp, zam yapan Honda'yı,Yamaha'yı mı protesto etsek? Genel merkezlerini taşa tutup, bayilerine mi saldırsak? Merkez çalışanlarına sille tokat girsek? "Siz nasıl bu birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu dönemde zam yapıp devletimizin sözüne karşı çıkıyorsunuz?" diye tepki göstersek polis de afallar birşey yapamaz. İşin içinde devletin yanında olmak gibi görünen bir durum olduğu için savcılık da uğraşmaz.

Kocaeli İl Temsilcisi
Devleti yönetenleri protesto etmeye kalktığımızda devlet babanın gaddar yüzüyle tanışıp işimizden,aşımızdan,hayatımızdan olup ailelerimize de zarar veriyoruz haliyle ve pek de işe yaramıyor. Acaba toplanıp, zam yapan Honda'yı,Yamaha'yı mı protesto etsek? Genel merkezlerini taşa tutup, bayilerine mi saldırsak? Merkez çalışanlarına sille tokat girsek? "Siz nasıl bu birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu dönemde zam yapıp devletimizin sözüne karşı çıkıyorsunuz?" diye tepki göstersek polis de afallar birşey yapamaz. İşin içinde devletin yanında olmak gibi görünen bir durum olduğu için savcılık da uğraşmaz.

4 büyük firmayı eş zamanlı basıp ellerindeki bütün motorları ele geçirelim diyeceğim ama bayilerde de sıfır motor kalmadı. Herkes almaya devam ediyor bu fiyatlardan. :p

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
4 büyük firmayı eş zamanlı basıp ellerindeki bütün motorları ele geçirelim diyeceğim ama bayilerde de sıfır motor kalmadı. Herkes almaya devam ediyor bu fiyatlardan. :p

Hocam gasp işine gireceksek kim takar Honda'yı, Yamaha'yı? Bence Bmw,Ducati,Mv Agusta gibi markalara yürüyelim. Ha sadece protesto edeceksek Japon ve Hintliler yeterli. Avrupalılar zaten zeki, sıranın kendilerine geleceğini bilip fiyat güncellemesine çekinirler :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Hocam gasp işine gireceksek kim takar Honda'yı, Yamaha'yı? Bence Bmw,Ducati,Mv Agusta gibi markalara yürüyelim. Ha sadece protesto edeceksek Japon ve Hintliler yeterli. Avrupalılar zaten zeki, sıranın kendilerine geleceğini bilip fiyat güncellemesine çekinirler :)

O zaman bana oradan bir adet GS 1250 Adventure ile Triumph Street Triple RS ayıralım. Başkasında gözüm yok. :p

Fiyatlar aşırı yükselmeye devam ediyor durmuyor. Yaklaşık bir ay önce ducati monster 696 motorumu sattım aklımda mt 09 vardı fakat ben monster ı alırken fiyatlar 40-50 civarıydı monsterı satıp bir baktım 80 bine istediğimi bulamadım bende arabaya geçtim motora bu kadar para vermiyim bari biyere felan giderken sıkıntı yaşamayız ailecek diye.

Tabi ki aklım hala mt 09 da ilerde birgün alabilirim inşallah.

Motosikleti
Rsv4+D250
bende şunu anlamıyorum arkadaşlar cbr 650r 0'ı 85 bin, 2. ele bakıyorsun 90 istiyorlar neymiş efendim fabrika motor yokmuş geldiğin de 100 binden aşağı olmayacakmış yok eşeğin başka bir şeyi. Diğer markalar da da durum aynı kawasaki mesela o'ı z moto da 73 bin sahibinde fiyat yine eşeğin bir yerlerinde. Benim sizlerle konuşmak istediğim zaten pahalıya satılan vergiye çarpılan motorları bile neden fiyatında alamıyoruz ?
Her motora binmek istediğimiz de sürekli oyunlar dönüyor dolar çıkıyor, zam geliyor, fabrikada motor olmuyor mevzu dönüyor geliyor yine kullanıcıya giriyor.

Serbest piyasa. İsterse 200binden satışa çıkarır. Alan olursa satar, olmazsa satmaz veya fiyat düşürür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar