11/08/2020 5:12 motosiklet hırsızlığı denemesi

11/08/2020 sabah 5:12'de x max 250 motosikletimi çalma teşebbüsünde bulundular köpeğin ve demir sesinden bakıp bağırınca kaçtılar

zincir: 2017 yılında internetten aldığım onguard 10mm dir

disk kilidi : rasgele motosiklet mağazasından aldığım disk kilididir

2rpypJ.jpg

LnUVa2.jpg

JllOmP.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Lütfen branda alınız ve biraz daha kamera görebilecek ama kenarı kısımlara koyunuz. Çok geçmiş olsun

Çok şanslısınız hocam. Bu arada orada direk ağaç birşey yok mu ? Birdahaki sefere kamyonet tarzı araçla gelip almasınlar dikkat edin.

Büyük geçmiş olsun.

Lütfen basit aparatlarla kesilebilecek zincir veya kilit almayınız. Zaten bu ekipmanlar ömürlüktür.

@İstanbul34 Arkadaşın yazdığı gibi ek olarak motorunuzu sabit bağlayabileceğiniz bir yer yapmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------

Polise şikayet ettiniz mi acaba?

reklam için paylaşmıyorum.
şu üç linkteki ürünü de alın.

https://urun.n11.com/kilit-ve-alarm/protector-motosiklet-celik-zinciri-sadece-zincir-14mm-P433762051

https://www.n11.com/arama?q=auvray+mini&srt=PRICE_LOW

https://www.n11.com/arama?q=kablosuz+motosiklet+alarm&srt=PRICE_LOW

kilit S.R.A sertifikalı.
zincir ise taş motoru harici kesilemiyor. linke girin sayfanın altında videosu var. bu da sertifikalı.
ikisi de dondurucu spreye dayanıklı.
ben linktekilere ek olarak bir de 16mm zincir ve kale u kilit ile hem ön hem arka lastikten motoru kitliyorum.
toplam iki kilit, iki zincir ve bir alarmla motoru brandayla örtüp sabit bir noktaya bağlıyorum.

sertifikasız ürün almayın. ayrıca motora müdahale olunca uyaracak bir sistem de elzemdir çünkü kesilmeyecek açılmayacak kilit yoktur.

geçmiş olsun.

Son düzenleme:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------

Çok şanslısınız hocam. Bu arada orada direk ağaç birşey yok mu ? Birdahaki sefere kamyonet tarzı araçla gelip almasınlar dikkat edin.

hocam motoru sakladık mecburen

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------

Büyük geçmiş olsun.

Lütfen basit aparatlarla kesilebilecek zincir veya kilit almayınız. Zaten bu ekipmanlar ömürlüktür.

@İstanbul34 Arkadaşın yazdığı gibi ek olarak motorunuzu sabit bağlayabileceğiniz bir yer yapmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------

Polise şikayet ettiniz mi acaba?

evet maggi kilitle ve disk kilidi ile sabit bir yere bağlayıp ve tekno takip takırtcam

polis konusuna gelince aradık cevirme yapıcaz dediler ses seda gelmeyince gittik karakola kahvaltı etmelerine beklerken x max 125 i çalınmış biriyle karşılaştık alarmı çala çala götürmüşler. polisin dediği videoyu inceleriz dedi ama tekrar gelirler dedi yakalarsan temiz döv karakola gelmesin dedi

kasko yoksa gps takip sistemide taktır kesinlikle.

tekno takip taktırmayı düşünüyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------

reklam için paylaşmıyorum.
şu üç linkteki ürünü de alın.

https://urun.n11.com/kilit-ve-alarm/protector-motosiklet-celik-zinciri-sadece-zincir-14mm-P433762051

https://www.n11.com/arama?q=auvray+mini&srt=PRICE_LOW

https://www.n11.com/arama?q=kablosuz+motosiklet+alarm&srt=PRICE_LOW

kilit S.R.A sertifikalı.
zincir ise taş motoru harici kesilemiyor. linke girin sayfanın altında videosu var. bu da sertifikalı.
ikisi de dondurucu spreye dayanıklı.
ben linktekilere ek olarak bir de 16mm zincir ve kale u kilit ile hem ön hem arka lastikten motoru kitliyorum.
toplam iki kilit, iki zincir ve bir alarmla motoru brandayla örtüp sabit bir noktaya bağlıyorum.

sertifikasız ürün almayın. ayrıca motora müdahale olunca uyaracak bir sistem de elzemdir çünkü kesilmeyecek açılmayacak kilit yoktur.

geçmiş olsun.

bilgi için çok teşekkür ederim

Ne yqpacağımı şaşırdım artık. Başıma gelecek diye paranoyak oldum. 2 disk kilidi biri alarmlı su geçirmez matkap delmezlerden. Birde şu kesilmez zincirlerden takıyorum. Yine de kulağım hep otoparkta. Yatak atıp yatacam yanında en sonunda. Bir yere gidicem 10 dk bağlama takma işi oluyor. Allah belalarını versin tüm hırsızların.
Sana da büyük geçmiş olsun arkadaşım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Geçmiş olsun.

Zinciri keserken biraz uğraşmış ama kesebilmiş.

Ulan hırsımı alamadım. Şu disk kilidi ile uğraşırken kalasla arkadan ense köküne bir dalacaksın. Bayıltacaksın şerefsizi

İyi ki 2 kilit birden takmışın hocam, kilit olmasaydı eğer şimdi bir "motorum çalındı" başlığı okuyor olabilirdik.

Bu hırsız denen kan emici asalak mahluklara devlet bir çözüm bulmalı artık. Yakalananların hırsızlıktan 50den fazla suç dosyası çıkıyor, adam hala dışarıda birilerinin canını yakmak için elini kolunu sallayarak dolanıyor. Yakalanırsa göstermelik ceza evine yollanıyor, bir bakıyorsun 6 ay geçmeden yine sokaklarda...

Motorunu açıkta bırakan arkadaşlar, aman kilitsiz önlemsiz motorunuzu sokakta bırakmayın. Hele hele istanbulda yaşayanlar çok dikkat etsin, motor hırsızlığı haberleri iyice artmaya başladı son günlerde.

iki tane disk kilidi mi var? önde ve arkada ne yapıyor? disk kilitlerinizin sesli alarmı var mı?

iki tane disk kilidi mi var? önde ve arkada ne yapıyor? disk kilitlerinizin sesli alarmı var mı?

önde bir disk kilidi arkada zincir var arkadaki zinciri keserken biraz zorlanıyor ama disk kilidini esnetiyor ama kıramıyor 2. gelen motorda bekleyen kişi levyeyle geliyor o gelirken ben bağırınca kaçıyorlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------

İyi ki 2 kilit birden takmışın hocam, kilit olmasaydı eğer şimdi bir "motorum çalındı" başlığı okuyor olabilirdik.

Bu hırsız denen kan emici asalak mahluklara devlet bir çözüm bulmalı artık. Yakalananların hırsızlıktan 50den fazla suç dosyası çıkıyor, adam hala dışarıda birilerinin canını yakmak için elini kolunu sallayarak dolanıyor. Yakalanırsa göstermelik ceza evine yollanıyor, bir bakıyorsun 6 ay geçmeden yine sokaklarda...

Motorunu açıkta bırakan arkadaşlar, aman kilitsiz önlemsiz motorunuzu sokakta bırakmayın. Hele hele istanbulda yaşayanlar çok dikkat etsin, motor hırsızlığı haberleri iyice artmaya başladı son günlerde.

hocam tüfek alıp vursak bide biz suçluyuz polis ölürse 25 sene yersin dedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

Ulan hırsımı alamadım. Şu disk kilidi ile uğraşırken kalasla arkadan ense köküne bir dalacaksın. Bayıltacaksın şerefsizi

hocam aklıma gelmedi değil ama iyi ki uğraşmamışım çünkü disk kilidini kırmasına ramak kalmış serefsizler bide kapalı otopark kapasını açmışlar raydan çıkarmışlar 3 kişi zar zor geri taktık

önde bir disk kilidi arkada zincir var arkadaki zinciri keserken biraz zorlanıyor ama disk kilidini esnetiyor ama kıramıyor 2. gelen motorda bekleyen kişi levyeyle geliyor o gelirken ben bağırınca kaçıyorlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------

hocam tüfek alıp vursak bide biz suçluyuz polis ölürse 25 sene yersin dedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

hocam aklıma gelmedi değil ama iyi ki uğraşmamışım çünkü disk kilidini kırmasına ramak kalmış serefsizler bide kapalı otopark kapasını açmışlar raydan çıkarmışlar 3 kişi zar zor geri taktık

ya o otopark kapısını yerinden çıkarırken bir allahın kulu da görüp napıyorsunuz dememiş mi?
bunlar iyice zıvandan çıkmış şerefsizler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar