- Katılım
- 16 Şub 2011
- Mesajlar
- 8,913
Ortalama mi ? İnanmam,foto gonder.
buyur gel 4. Levent deyim motor garajda duruyor , cumartesi sabaha kadar beklerim sonra yolcudur abbas bağlasan durmas
Son düzenleme:
Ortalama mi ? İnanmam,foto gonder.
buyur gel motor garajda duruyor , cumartesi sabaha kadar beklerim![]()
Niki,benim 3.2 lt turkiye rekorumu kirip belgelersen sevinirim.rakibim olmadigindan daha iyisini yapmak icin bir nedenim de olmuyor
Vsstrom 650 tabiki 3.4 lt yakabilirde bunun ortalama olmasi pek kafama yatmadi.sen beni hic ugrastirma bi foto at![]()
Türkiye'de bu soruya %90 oranla v-strom cevabı alırsın.Merhaba arkadaşlar Honda Forza 300 motosikletimi dün sattım, iki motosiklet arasında kaldım, V-Strom ve Versys bu iki motosikleti de kullanan arkadaşların önerisi nedir? Benim önceliğim konfor.
ikisini de test etmeden karar vermemek lazım, Suzuki benim japonların içinde en büyük fanatiği olduğum markadır ama Vstormun frenlerini beğenmiyorlar bizzat test etmedim sadece duyum ve motosiklet epey uzun, kendiniz test edip karar verin.
ikisini de test etmeden karar vermemek lazım, Suzuki benim japonların içinde en büyük fanatiği olduğum markadır ama Vstorm’un frenlerini beğenmiyorlar bizzat test etmedim sadece duyum ve motosiklet epey uzun, kendiniz test edip karar verin.
seyahat motosikletinin uzun şaseye sahip olması iyi birşey , kısa şase motor iki kişi çantalar yüklüyken önü arkası ayrı oynar , kasislerde vs aşırı etkilenir , low side denilen kayma hareketine daha düşük hızlarda başlayabilir , yoldan kaynaklı tank tokatlamaya daha müsaittir , kısa şasenin avantajı sportif sürüşe daha yatkındır , gidon kısa bile olsa kolaylıkla yatar kalkar..
Vstrom un frenleri kötü değil emniyetlidir , ön fren progresif frenlemeye sizi mecbur bırakacak şekilde çalışır , bu sayede manete dokunur dokunmaz amortisörler kapanmaz , alışana kadar fren tutmuyormuş zannedersiniz ama dört parmak asılırsan artçı üstünüzden takla atabilir , iki kişilik konforlu seyahat motoru arıyorsanız vstrom ile versys mukayese bile edilemez , biraz daha sportif kullanım beklentiniz varsa Versys tercih edilebilir..
Hocam öncelikle bayramın mübarek olsun.
Bir süredir aklıma takılan bir husus var, müsade edersen bir soru sormak istiyorum. Çünkü gördüğüm kadarıyla hem uzun süreli eski ve yeni kasa V-strom kullanmış ve yorumları objektif olan bir kişisin.
Bende Bu aralar DL650 alma arefesindeyim.
Bütçem 2013-2015 arasına rahatlıkla yetiyor ama tasarım olarak bir türlü o motora ısınamadım.ale: 2008-2010 arası büyük ve keskin bakışlı farları olan eski kasa tabir edilen modelleri ise aşırı beğeniyorum.
2013 model bir DL650 ile 2008 model arası sürüş dinamikleri, amortisör, motor tepkisi vs gibi açılardan bakınca çok büyük fark var mıdır?
Eski eskidir yeni de yeni bunun farkındayım ama açıkçası 2013 modellerin tasarımına bir türlü ısınamadığım için bu soruyu sorma gereği duydum.
İki motor arasında çok büyük farklar yoksa hedefimi 2008-2010 model temiz bir motor bulmaya çevireceğim ama "arada çok fark var, mutlaka 2013 ve üzeri bakmalısın" der misin?
Eğer çok ciddi farklar varsa bir kullanıcı olarak bunları açıklayıp yorumlar mısın?
Şimdiden yorumun için teşekkürler :king:
iyi bayramlar üstad , DL650 başlığında oldukça ayrıntılı uzun uzun iki kasa farkı yorumlarım var , diğer kullananlardanda yorum bulabilirsin , kısaca yazıp bu başlığın konusunu fazla değistirmeyelim , eski yeni kasa arasında en büyük fark rüzgar konforu ve yakıt tüketimidir , yenisi 2 cm kadar yüksektir , ABS fren Bosch un son yıllarda geliştirdiği bir ünite tepkileri daha başarılı , tork alt devirlerde geliyor , eski kasanın arka maşada 2 cm kısadır daha kıvraktır 5000 devirden sonra racing gibi coşar ust devirleri yeni kasadan çok daha keyiflidir , görüntüsü efsanedir herkes bu konuda hemfikir![]()
http://www.motosiklet.net/forum/mot...650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
sargı problemi 2014 den sonrasında yok , 2012 ve 2013 leride hangi servise giderseniz gidin garantiden değişiyorlar , bu konuda Suzuki nin bilgilendirmesi var benim 2013 de sorun çıkmadı ama geçen sene değiştireyim dedim yenilenmiş oldu.. kronik sorun yaşamadım aküyü bile daha 2 ay önce değiştirdim..
Merhaba başlığı taramıştım 100 küsur sayfa arasında sanırım bulamadım.
3 Scooter den sonra artık diyorum, daha güçlü konforlu motosiklet alayım, uzun yıllar kullanayım, aldığım motosiklet herşeyi biraz biraz yapsın, 40 yaşında motosiklete başladım,3 yılda 30bin.km yaptım, ehliyeti de A 2 almıştım , dedim 500cc yi geçmem yapma etme bak ilerde yetmez A sınıfı al dediler dinlemedim,insanlar motosikleti hep büyütme eğiliminde olur dediler ne oldu sonunda yetmedi Nmax 155 , forza 250 oldu sonra 300 Forza şimdide diyorum oğlum tamam bu son durak her yola azda olsa gelen bi motosiklet olsun uzun yıllar binumarım son durak olur.
Mavzer-i var gelir şimdi Versys kullanıyor.
10 senedir bu siteye üyeyim ,
bahse konu yazılar hangi sayfalarda bilemiyorum , tahminen son 75 sayfa
daha önce vstromturkiye.org diye bir sitemiz vardı , 2002 de kurulmuş bir site ama burası kadar popüler kalamadı , DL650 ve 1000 merak ediyorsan daha çok başlık orada mevcut![]()