- Konu Yazar
Selam arkadaşlar ege ve akdeniz gezisine çıktım şuan Susurluk tayim. Çadırım var. Konaklama için yardım edebilecekler varsa memnun olurum
sahilde millet çadırını kurup denize giriyor..kalkıp esnafın önüne kurulursa tabiiki izin vermezler..bu sıralar koronadan dolayı her yere çadır atılmasına izin verilmiyor. jandarma ceza yazabilir.
Korona işin bahanesi 2 yıl önce gittiğimde de çadır kurulmasına izin verilmiyordu. Paralı olan yerler ile anlaşılmış gibi sanki. avanta mı alıyorlar ne?bu sıralar koronadan dolayı her yere çadır atılmasına izin verilmiyor. jandarma ceza yazabilir.
Ayvalık sarımsaklı arasında kamo yeri vardı deniz kenarı, en kötü cundaya biryerlere atarsiniz
Arkadaslar 180 lik apache ile kocaeli den yola çıkarak ayvalık cunda adası oradan çeşme alaçatı oradan efes antik kenti ve şirinceden kuşadasına oradan didim ve bafa golü uzerinden bodruma hiç girmeden datça ya kadar sürdüm. Datça dan sabah knidos antik kentine en uç noktaya ulaştım. Tekrar yola koyularak Köyceğiz den aşağı sultaniye ekincik te çadır kurdum. Sabah sultaniyeden kaunos antik kenti ve kral mezarlarını görerek dalyandan ölüdeniz e kadar sürdüm. Tekrar fethiyeye dönerek sabah salda gölü ve pamukkale traventelinide görerek gece 12:15 de turumu tamamladım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
Cunda da adakamp alanı idi yanlış hatirlamiyorsam orada kaldım hocam
Fazla fotoğraf çekmedim. Çoğunu hafızama kazıdım Yüklemeyide bilmiyorum
Tebrik ederim çok güzel rota yapmışsınız. toplam kaç km yaptiniz motosiklet sorun çıkardı mı hiç ortalama kaç km ile seyrettiniz
sahilde millet çadırını kurup denize giriyor..kalkıp esnafın önüne kurulursa tabiiki izin vermezler..