- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar şu aralar bir motor almak istiyorum. Motor kullanmadaki amacım istanbulun saçma trafiğinden kurtulmak ve uzun seyahatlere çıkmak o yüzden tracer 900 gt gibi bir motor almak istiyorum. Ancak başlangıç motoru denen muhabbet çok canımı sıktı. Anlamadığım nokta 250 cc bir motor ile 50 km ile giderkende ölebilirim 900 cc motordada. Ben bunun farkını idrak edemiyorum. Gaza gelen bir tip değilim 700 ün gt modeli olsa onu alırdım amacım cc yüksek olsun değil. 250 cc motorlarda benim aradıklarımın olmaması. 250 cc naked yada ss ile uzun yol yapmam hamallık olur doğrusu. Ekipmanlarımı en iyisi hangisidir kafasıyla aldım denebilir. Ehliyet için kurs yetmediğinden özel ders aldım ve onuda hallettim. Hatta motoru aldıktan sonrada eğitim alacağım. Benim garibime giden konu şu ehliyet kursu mt07 gibi manyak bir makina ile öğretirken bu olayı, biz neden o tarz bir motor ile başlayamıyoruz. Tracer 900 gt ile alınabilecek eğitimleri alıp bu motor ile başlanılamaz mı. Zaten ülkede motor kalmamış. Normalde sırf motora binmiş olmak için mt25 yada r25 alacaktım ama ülkede bu iki motorda yok 2. Eller sıfırdan pahalı. Benimde tepem attı tracer 900 gt ye yöneldim tekrardan. Zaten hayalimdeki motor buydu b mode u selesi elcikleri ekranı ve çantaları falan beni etkileyen özellikleri. Ben şimdi bu motoru alıp başlayamaz mıyım. Şunu netlikle söyleyebilirim 30 yaşında kendimi bilen ve gaza gelmicek bir insanım.