7 Ekim Cumartesi Sarıyer İftar Buluşması (fotoğraflar/yorumlar)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son düzenleme:
benzin almaya gitmiştir :queen:

sahi mi :silent: olsun ya ıslanmak iidir :) hadi gel sana sultanahmette elma şekeri ısmarlayayım :cherry:

banada ağam banada:queen: :queen: necdet abide ara ara çıkıyor sesi hayırdır hasan ne dersin bu konuda adam kayıp:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
banada ağam banada:queen: :queen: necdet abide ara ara çıkıyor sesi hayırdır hasan ne dersin bu konuda adam kayıp:p

o bugün körfeze gitmiş fazla uğraşmamak lazım :)

gelmek isteyen olursa yarım saat sonra sultanahmete beklerim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
beni rahat bırakın bugün zehiri aldım güzel kardeşlerim ondan kurtulmaya çalışıyom:p

Cihan birader biz senin gibi gravdan offroad çı değiliz. Bizde durmak yok. Benzin bitmiş, akü bitmiş , teker patlamış, yan yatmış, çamura batmış yok. İcraat var icraat.

O sesi çıkmıyor dediğin saatlerde ben 250 km yapmıştım. yazısını yazıp resimlerinide attım. Benle uğraşıcağına sen egzos bilyası ara daha adrenalin yapar.

Bu arada hasan kardeş bak gazeteci sevmediğimi biliyon. Buna rağmen dürtüklüyon helal olsun Karamürsel sepeti diilmişssin.

Ve iftara vesile olan ve katılan herkesi kutlarım Allah razı olsun Güzel bir aksamdı Allah nice iftarları beraberce yapmayı nasip etsin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu arada hasan kardeş bak gazeteci sevmediğimi biliyon. Buna rağmen dürtüklüyon helal olsun Karamürsel sepeti diilmişssin.

tamer abi elimde belgeler var açıklarım bak :cherry:

yaw cihan uujgür geliyon mu gelmiyon mu söyle ona göre çıkacam geç kalmadan

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel resimler ilgimi çeken bi nokta var tüm motocu abilerim korumalı ne güzel ya paylaşım için teşekkür ederiz...:rendeer:

tamer abi elimde belgeler var açıklarım bak :cherry:

yaw cihan uujgür geliyon mu gelmiyon mu söyle ona göre çıkacam geç kalmadan

hasan kardeşim biraz geç cevap verdiğim için özürlerimi sunarım:pale: dışarı çıkmıştım kardeşim mesajını okumadım sana iyi eğlenceler başka zaman telafi aderim kardeşim söz:cat:

çok güzel resimler ilgimi çeken bi nokta var tüm motocu abilerim korumalı ne güzel ya paylaşım için teşekkür ederiz...:rendeer:

vay sonunda bir elazığlı hemşerim çıktı elazığdaki motorculara konpile selam :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
Aynı gün içinde bu kadar benzinciye girip çıktığımı hiç hatırlamıyorum:) Sarıyer'e iftara diye yola çıkıp, Levent-Sarıyer arası bütün benzincilerde durup, son benzincide hotdog ile oruç açmak enteresan bir deneyimdi:queen: Acemi'ye bu kazığından dolayı teşekkürü bir borç bilirim:cherry: Fakat ben her zaman derim, nerede ve ne yapıyor olduğundan çok, onu kimlerle yapıyor olduğun önemlidir:rendeer:

Acemi'ye bu kazığından dolayı teşekkürü bir borç bilirim:cherry:

Bişi diil:queen: :queen:

çok düşünceli insanlarsınız o beklemelerin hepsi sizin ne kadar sorumluluk sahibi insanlar olduğunuzu gösterir. :rendeer:

Yer bulma telaşından telefonu tamamen unutmuşum..:pr: (nasıl olsa geldik diyip tel açmayıp sonra kaybolup.. neyse ya biliyosunuz zati..)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ya arkadaşlar resimler çok az daha başkada isteriz ben size bukadar az resimmi ekliyorum.bodrumdan hepinize selam perşembe istanbulda görüşmek üzere.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Biraz geç kalsakta çok güzel bir iftar oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aynı gün içinde bu kadar benzinciye girip çıktığımı hiç hatırlamıyorum:) Sarıyer'e iftara diye yola çıkıp, Levent-Sarıyer arası bütün benzincilerde durup, son benzincide hotdog ile oruç açmak enteresan bir deneyimdi:queen: Acemi'ye bu kazığından dolayı teşekkürü bir borç bilirim:cherry: Fakat ben her zaman derim, nerede ve ne yapıyor olduğundan çok, onu kimlerle yapıyor olduğun önemlidir:rendeer:

sıra sizde artık karşı ekibi olarak bir organizasyon yapın da biz de gelelim mesela şöyle bir gezi olabilir önce üsküdardan bostancıya kadar bütün benzinciler dolaşılabilir :cherry:

bu arada anadolu yakasından bizi kırmayarak davetimize icabet eden bütün arkadaşlara arkadaşlara aksilikler için üzgün olduğumuzu belirtir, geldikleri için ayrıca teşekkür ederiz :rendeer:

Resimler az değil mi ya huuuu :silent:

bu kadar üstüme gelmeyin arkadaşlar ya :p benim çektiklerim bu kadar ama benden başka da kimse resim çekmedi galiba tabi insanlar daha çok yemekle içmekle sohbetle meşgul oldukları için resim çekmeyi pek düşünemediler galiba :mrgreen:

Son düzenleme:
Hasan resimler için teşekkürler eline sağlık:)
Güzel bir akşamdı herşeyiyle..
Her haftasonu o benzinciye gidip sosisli yiyeceğim valla çok beğendim:mrgreen:
Gecenin şanssızlarına da tekrar tekrar geçmiş olsun diliyorum burdan
1.ledo
2.akalteke
:p :p
Bu arada mekan seçimi süperdi necdet abi eline sağlık senin de:cat:
Burda kahvaltı vb başka organizasyonlar da yapalım bence ..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hasan resimler için teşekkürler eline sağlık:)
Güzel bir akşamdı herşeyiyle..
Her haftasonu o benzinciye gidip sosisli yiyeceğim valla çok beğendim:mrgreen:
Gecenin şanssızlarına da tekrar tekrar geçmiş olsun diliyorum burdan
1.ledo
2.akalteke
:p :p
Bu arada mekan seçimi süperdi necdet abi eline sağlık senin de:cat:
Burda kahvaltı vb başka organizasyonlar da yapalım bence ..

vallah mekan seçiminde hasanın daha çok payı var hepberaber tşkler
hasan ama burayı kesin güzel bir havada buldu yağmur ihtimali olan
havalarda evden bukadar uzağa gitmez:queen: :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vallah mekan seçiminde hasanın daha çok payı var hepberaber tşkler
hasan ama burayı kesin güzel bir havada buldu yağmur ihtimali olan
havalarda evden bukadar uzağa gitmez:queen: :queen:

evet hava açık ve sıcaklık 25 dereceydi :p

Grup sürüşü de baya iyiydi. Tam olarak kaç motorduk bilmiyorum.

Yalnız bir arkadaş vardı, sürekli bi önde bi arkada kafasına göre dolaştı durdu.

Tanıyan var mı kendisini ? :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar