7 Ekim Cumartesi Sarıyer İftar Buluşması (fotoğraflar/yorumlar)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aksi çok yakışıklı çıkmışın:wiinkk:

daha resim vardı ama karanlık çıktığı için yüklemicem :pale:

bravo bensiz bir iftar haaa nejdet bey yandınız efem sevgiler şaka bir yana çok sıcak ve içten bir gün vede anlamlı hoşgeldi sefa getirdi ramazan sevgiler

eyvallah dostum bu arada eve geldim yarım saat önce egsoz sesleri halen
kulağımdan çıkmadı :p süper yarşlar seyrettik yaw

Son düzenleme:
vaybe ne yakışıklı bir aksiyim benbe:queen: fotoğrafı çekenide tebrik etmek lahzım dimi necdet abi teşekkürler denden:rendeer:

vaybe ne yakışıklı bir aksiyim benbe:queen: fotoğrafı çekenide tebrik etmek lahzım dimi necdet abi teşekkürler denden:rendeer:

ne demek

sanatçı kişiliğimin bir dışa vurumuydu sadece. foto isteyenler bana gelsin bundan sonra.

necdet abim nerelerdesin:p sende baya güzel ve karizmatik çıkmışsın yahu bendende genç çıkmışsın be abi yaşın 32 olsada benim gibi kart 19 yaşında gibi duruyorsun:queen: :queen:

ebo

Slm millet...Ya gerçekten çok keyifli bi akşamdı hem benzinlikte açılan oruç hem ACEMİ nin bize attığı şık çalım hem gidilen güzergah hem çay içtiğimiz rumeli feneri vs.Herşey çok güzeldi bu arada ya benimle öle başbaşa çay içen de kim hay "aksi" şeytan gene yakalayamadım sarhoşmuyum neyim....

öteki konuyu tamamen bıraktık galiba? neyse..

gelirken trafiğe takıldık. kurallara uyan bir insan olduğumdan emniyet şeridine de girmedim. haliyle sizi baya beklettik. esas önemli nokta, aradığınızda nasıl olsa geldik diye cevap vermeyip. sonra da kaybolup sizi aramayı unutmaktı sanırım :cherry: ne deseniz haklısınız. yeri arıyodum napim.:queen: :)
benim aklım Motoboy'un egzostlarında kaldı esas. bi sağ bi sol pat-pat-pat-pat ne güzeldi :)

Slm millet...Ya gerçekten çok keyifli bi akşamdı hem benzinlikte açılan oruç hem ACEMİ nin bize attığı şık çalım hem gidilen güzergah hem çay içtiğimiz rumeli feneri vs.Herşey çok güzeldi bu arada ya benimle öle başbaşa çay içen de kim hay "aksi" şeytan gene yakalayamadım sarhoşmuyum neyim....

Ulan bu ebo da kim diyodum...Bizim İbraam abimizmiş...selam sevgiler olsun...senin olduğun her ortam şen şakrak olur reis...:rendeer:

Unuttun bizi ama şimdi yok mok dersin...Harbidende uğramıyon pek siteye artık...Kış olunca demek böyle oluyormuş...:pale:

ebo

Ulan bu ebo da kim diyodum...Bizim İbraam abimizmiş...selam sevgiler olsun...senin olduğun her ortam şen şakrak olur reis...:rendeer:

Unuttun bizi ama şimdi yok mok dersin...Harbidende uğramıyon pek siteye artık...Kış olunca demek böyle oluyormuş...:pale:

Mete abi canımsın...Abi işler hakikaten çok yoğun şükür aslında siteye giriyorum ama seninle pek iletişemiyoruz sanırım hep bu erhan ın yüzünden:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ee bu akşam yok mu bişey ben birazdan çıkmayı düşünüyorum :)

sen ne taraftaydın Avrupa tarafındasın sanırım? iftarda o köprüyü geçmek tam bi işkenceydi ya..
bir dahaki iftara karşıya önceden geçip, gezip sonra yesek? ben dünkü geziden çok keyif aldım şahsen. gündüz versiyonunu da görmek isterim :) tabi okulum başlıyo baya yoğun olucam artık.. :(

motorcu dediğin çılgın olur. bu lafın üstüne iron butt yaparsa görürsün :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar