7 Ekim Cumartesi Sarıyer İftar Buluşması (fotoğraflar/yorumlar)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ya bu arada karşıda oturan arkadaşlar nasıl döndü? bi sorun olmamıştır umarım benzin aldıktan sonra apar topar ayrıldık vedalaşamadık tam kusura bakmadınız dimi

çok keyifli bi akşam ve geceydi yaw galiba ben size alışmaya başladım :rendeer: hasancım fotolar süperde şu 8. karedeki beni makaslayıversen temiz hava bana çarpmış galiba :)

yav beraber dönücektik maslak e-6 ayrımında bekledim seni göremedim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok keyifli bi akşam ve geceydi yaw galiba ben size alışmaya başladım :rendeer: hasancım fotolar süperde şu 8. karedeki beni makaslayıversen temiz hava bana çarpmış galiba :)

yav beraber dönücektik maslak e-6 ayrımında bekledim seni göremedim

hacı ben seni kaybettim ya önümde necdet abi ile akalteke gidiyordu sen de onların önündesin diye tahmin ettim onları geçtim sana yetişmek için göremeyince devam ettim artık durmadım cıbırın sınırlarını zorladım biraz yolu boş bulmuşken :cherry:

mustafa hakkaten ya o ne öyle fotoğrafta can çekişiyon gibi bi halin var :mrgreen:

Son düzenleme:

TNT

Her ne kadar aksilikler çıktıysa ve iftarı sosisliyle yapsakta (gerçi ben oruçlu değildim diğer arkadaşlar için söylüyorum) :mrgreen: dün akşam harikaydı. Bu arada Levent abi sağ ayaklık olmadan eve dönmek zorunda kaldı umarım çok zorluk çekmemiştir.

Afiyet olsun :) İstanbulda olmamanın kaybı böyle güzel ortamlar sanırım..

çok üzgünüm beni affedin ne kadar gelmek istediğimi tahmin edemezsiniz !
necdet cim kusuruma bakma ne olur bizim işler işte bi anda haber gelir haydi programa 'gitmesen bu sefer ekmekten olmak var acayip üzüldüm valla anlatamam
çok güzel geçmiş harikasınız sizleri bir arada seyretmekte çok keyif verici !göremediğim orada bulunan herkeze kucak dolusu sevgiler:rendeer:

Ne diyeyim afiyet olsun biz de avucumuzu yalayalım :D

::gleam::
Dmu_mail.jpg
::gleam:: ::tutkuy::

güzel bi iftar yemegi olmus ellerinize sağlık düzenleyen arkadaşlardan :):)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok üzgünüm beni affedin ne kadar gelmek istediğimi tahmin edemezsiniz !
necdet cim kusuruma bakma ne olur bizim işler işte bi anda haber gelir haydi programa 'gitmesen bu sefer ekmekten olmak var acayip üzüldüm valla anlatamam
çok güzel geçmiş harikasınız sizleri bir arada seyretmekte çok keyif verici !göremediğim orada bulunan herkeze kucak dolusu sevgiler:rendeer:

keşke gelebilseydin ama sağlık olsun bir dahaki ramazana artık :)

hacı ben seni kaybettim ya önümde necdet abi ile akalteke gidiyordu sen de onların önündesin diye tahmin ettim onları geçtim sana yetişmek için göremeyince devam ettim artık durmadım cıbırın sınırlarını zorladım biraz yolu boş bulmuşken :cherry:

mustafa hakkaten ya o ne öyle fotoğrafta can çekişiyon gibi bi halin var :mrgreen:
vay tatlı su motorcusu selam kadeşim :rendeer:

Ama fotolar çok az harbiden...Hani buluşma anları yolda artçıların çektikleri hani...Mamalar hani...İftar sonrası Teravihe gidildimi...:)

Düşünsenize Donnidarko imam oluyor ve toplu namaza saf duruyor bizim motor tayfası....:)

İmam Doni Dayı...:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vay tatlı su motorcusu selam kadeşim :rendeer:

selam kardeşim gece resimleri yükleyeyim derken uykusuz kaldım işyerinde uyurgezer haldeyim :pale:

Ama fotolar çok az harbiden...Hani buluşma anları yolda artçıların çektikleri hani...Mamalar hani...İftar sonrası Teravihe gidildimi...:)

Düşünsenize Donnidarko imam oluyor ve toplu namaza saf duruyor bizim motor tayfası....:)

İmam Doni Dayı...:mrgreen:

senden de iyi müezzin olur mete amca :queen:

cihan kardeş bu arada rüzgarda senin montun arkası nasıl da öyle balon gibi şişiyo :queen:

Son düzenleme:
selam kardeşim gece resimleri yükleyeyim derken uykusuz kaldım işyerinde uyurgezer haldeyim :pale:

Çalış dayıcığım Pazar günleride çalış...Benim anlamadığım Pazarda hem domates patates satıp hemde nasıl laptopdan mesaj yazıyosun...Çalışanları bende severim...:)

Allah Pazar günü çalışanlara sabır versin...Hatta Allah sabahın köründe işe giden arkadaşlarada sabır eylesin...Amin...Benim mesai öğlen 12 de başlarda ayıp söylemesi...Haldende pek anlamam...:queen: :cherry: :) :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çalış dayıcığım Pazar günleride çalış...Benim anlamadığım Pazarda hem domates patates satıp hemde nasıl laptopdan mesaj yazıyosun...Çalışanları bende severim...:)

Allah Pazar günü çalışanlara sabır versin...Hatta Allah sabahın köründe işe giden arkadaşlarada sabır eylesin...Amin...Benim mesai öğlen 12 de başlarda ayıp söylemesi...Haldende pek anlamam...:queen: :cherry: :) :p

sen yatyormusun metehan:queen: :queen: :queen:

yok abi benim mesai öğlen 12 akşam 19...O ambians...kebap yani...:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çalış dayıcığım Pazar günleride çalış...Benim anlamadığım Pazarda hem domates patates satıp hemde nasıl laptopdan mesaj yazıyosun...

çok kolay hacı, tezgahın üstüne laptopu yerleştiriyosun biryandan geeel vatandaş geeeeel derken diğer yandan da siteye mesaj yetiştirmeye çalışıyosun :queen:

bravo bensiz bir iftar haaa nejdet bey yandınız efem sevgiler şaka bir yana çok sıcak ve içten bir gün vede anlamlı hoşgeldi sefa getirdi ramazan sevgiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar