YOL YARDIM KARAYOLLARI MOTORLU ARAÇLAR ZORUNLU MALİ SORUMLULUK SİGORTA POLİÇESİ
Ödenecek Tutar : 408,00
Anadolu Hizmet "Trafik" Klozu
İşbu poliçe ile sigortalı aracın kaza sonucu hareketsiz kalması durumunda kurtarılması ve en yakın anlaşmalı servise çekilmesi 1.000 TL'ye kadar sağlanır. Diğer hizmetler poliçe ekinde verilen Trafik kitapçığında belirtilen limitlere kadar sağlanır. Sigortalı aracın yaptığı kazaya karışan karşı aracın en yakın anlaşmalı servise nakli de 1.000 TL'ye kadar temin edilir. Arıza durumunda yılda iki kereye mahsus olmak üzere çekme yardımı 1.000 TL'ye kadar sağlanır. Arıza, aracın hareketsiz kalmasına neden olan elektrik veya mekanik arızayı ifade etmektedir.
Yaptıran var mı aranızda?
Otomobiller için anlaşmalı servislere götürüyorlar diye biliyorum. bu durum motosiklette nasıl oluyor?
Zamaninda bir firmadan sigorta yaptirmistim yok şu kadar cekiyci hakki yok evine şu olursa bu hakki diye birgun motorun aküsü bitti aradim kendilerini sirf meraktan hem ogrenmis oluruz.sonuc motosikleti kapsamiyor hizmetimiz dediler ve cefakar vefali ustam takviye kablosuyla geldi (tabi bu konu arac sigortasi degildi ozel sigortaydi bahsettiğiniz konuda detayini iyice öğrenin sonra bosuna ekletmis olmayin)
yol yardımı vardı anadolu sigortada 20 tl fark ile yaptırdım ama pek yardım edecekelerini düşünmüyorum
Taahhüt ve limitleri dahilinde ederler, etmek zorundalar
ama detaylarını okumadık bi dağ başına geliceklerini sanmıyorum
Poliçe detayını okudum anlaşmalı servis yazıyordu. Ben şunu istiyorum motorum bozuldu ücretsiz şekilde evime gitmek istiyorum bunu yaparlar mı?Şimdi o durum şöyle; Quick ve Anadolu sigorta poliçelere ek 30/50 TL arası bedelle çekici hizmeti veriyorlar. Anlaşmalı servis şartı söz konusu olmuyor. Çünkü arıza yada kusurlu olduğun kazalar sigortanın konusu değil. Sana biri çarpar ve çarpan araç kusurlu olur ise, çarpan aracın trafik sigortasının anlaşmalı servisine çekim isteyebilirsin (Tabi poliçedeki çekim ücreti limiti dahilinde)
Birde çok kişi bilmez ama kullandığınız kredi kartlarının da çekici hizmeti oluyor. Mesela eğer değişmedi ise Garanti Bonus kredi kartlarının ruhsat ve kart sahibi aynı kişi olmak şartı ile çekici hizmeti var.
Dağ başını geçtim normal yoldan alıp evime getirmeleri yeterli.ama detaylarını okumadık bi dağ başına geliceklerini sanmıyorum
Motorunun kara yolları üzerinde arıza yapması durumunda en yakın servise ücretsiz çekilir.
Bu hizmetleri veren Asistans ve Sigorta firmalarında 5 yıl çalıştım.
Poliçe teminatlarında ki hizmet klozlarının tamamından faydalanırsınız.
peki benim motorum yamaha mesela en yakın yamaha servisine mi götürüyor