50.000 Bütçen olsa sen ne alırdın.

aynen öyle zaten çekildim köşeye fiyat takibi araştırma yapıyorum şuan bi ümit kışa doğru fiyat bi nebzede olsa düşer diye umut ediyorum.

Xj 6 mukemmel bir makina kullanma sansim oldu. Ama sahibi arkadasimla konustugumda ise tek sunu soylemisti bana.
Aga cok dikkat cekiyo bastinmi gidiyo sesi guzel ama yakiyo makina uzaga filan artik gidemiyom. Zevkine es dost bulusmada kullaniyom. Satip yeni model az yakan makina bakicam
Demisti. Acikcasi 4silindirli bir makina gundelik kullanima pek uygun degilmis :)
Karar sizin tabiki. Ama hem tarz hemde cebi yormayan makina bakin derim saygilar

xj6'nın nesi mükemmel makineymiş? Ekonomik 600cc 4 silindirli fiyata oynayan bir motor. Kötü değil ama süper de değil. Çoğu 600cc'den de yavaştır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
0 km dominar 400ug
0 km fiddle 3 125
Alırdım muhtemelen

2018 mt7 kovala diycem de piyasa yüksek cidden 0 fiyatına yakın ilan açıyorlar

xj6'nın nesi mükemmel makineymiş? Ekonomik 600cc 4 silindirli fiyata oynayan bir motor. Kötü değil ama süper de değil. Çoğu 600cc'den de yavaştır.

Herkes kendi makinesini kendine göre değerli görür, kimse malına kötü tu kaka demez. Ben sahibi olsam herşeyiyle konusabilirdim ama makine bnm dgl o yüzden bişi diyemem. Sen kullandiysan daha iyi bilirsin :)

Kocaeli İl Temsilcisi

Mükemmel değildir evet. Orta sınıfta alınabilecek en iyi ekonomik motordur ama. Düşük cc'den yüksek cc'ye geçmek için idealdir. Özellikle 250 cc'den sonra çiçek gibi olur. Şahsen ben öyle yaptım. Her ne kadar safkan 600lükler kadar güçlü olmasa da 0-100'ü 4 saniye! Bir acemi için de son derece tehlikeli bir motosiklettir. Muadili Honda Cbr650f/r sadece 10 hp daha güçlü ve fiyatları en az 20 bin tl daha pahalı. Tracer 900 bile olmuş 101 bin tl. XJ6'nın 40 bin tl bandında olması şu anki piyasa için gayet uygun.

50000 iyi para, o parayı verince hem uzun yol yapabileceğim hem de şehir içi rahat kullanabileceğim hem de az yakan birşey alırdım.
Distribütörü yüzünden kimseye tavsiye etmiyorum ama ben tutkum yüzünden yine de kawasaki versys 650 alırdım.
Sana da nc750x öneririm.
Naked istiyorsan da mt07 ideal. 38000 liraya temiz makinalar var sitede.
Tarz istiyorsan da Ducati scrambler da olur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar