Motosiklet piyasası ise ölmekte olan can çekişen bir sektör ona rağmen en kaliteli markanın motorunu 3e 5e alabiliyorsun.
SALIH olmasin bu Selami27 sakin, bizi isletiyor yine ?![]()
Motosiklet sektörü can çekişmiyor, sen ben, biz can çekişiyoruz.
Ne zaman bunun farkına varabilirsin, o zaman istediğin motosikleti de alır, deposunu rahat rahat doldurur, her sene en az 3-5 kez ülkeyi turlar, yoldayken yakıt hesabı, yol masrafı diye düşünmeden rahat rahat, keyfini çıkara çıkara gezersin.
Hatta öyle bir gezersin ki, daha yoldayken bir sonraki turunu nereye yapacağını düşünerek gezersin.
Kısacası motosiklet sektörü can çekişmiyor, ve biz fakiriz.
diger seri uretim tuketim mallarini hesaba katinca, motosikletler teknolojileri ve sunduklari ile fiyat konusunda yine iyi durumda dersen (tabii dunya genelinde), ha ozaman oturalim konusalim.
Hocam 1150 dolar bir maaş su an bu forumun %95 inden fazla kazandıgınız anlamına geliyor tahminen.
350 dolar asgari ücretle gecinen cok üyemiz vardır.
Kamu personeliyim işe ilk başladığımda maaşım dolar cinsinden 1500 dolardı, terfi aldım baya ilerledim şube müdürü oldum aradan 15 yıl geçti şu an maaşım 1150 dolar. Benimle aynı işi yapan birisi avrupada ortalama 7000 avro maaş alıyor. Söyleyeceğim bu kadar.
Brütse mantıklı. Sağlam vergi alınıyor, özellikle İskandinav ülkelerinde... Neredeyse yarı yarıya...
Brütse mantıklı. Sağlam vergi alınıyor, özellikle İskandinav ülkelerinde... Neredeyse yarı yarıya...