İnterkom Tercihi

Merhabalar. LS2 FF353 model bir kaskım mevcut ve bir adet interkom satın almak istiyorum. Açıkçası maksimum bütçem 300-350 TL civarında. Aklımda iki adet seçenek var.

Birincisi Knmaster Alpha Kie modeli, fiyatı 280 TL ve türkiye içi bir ürün. Çok kaliteli bir şeye benzemiyor. İkinci ürün ise Aliexpress üzerinden herobiker hero-2 modeli, onun da fiyatı vergi ile 320 TL'ye geliyor. Knmaster kn 2000'in çin versiyonu anladığım kadarıyla.

Sizce hangisini tercih etmeliyim? Aliexpress'den internerkom alıp da sorun yaşayan var mıdır? Ayrıca sizin önerebileceğiniz, fiyatı çok uçuk olmayan ürünlere de yönelebilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Knmaster, Kaan Elektronik'in ürünü, marka olarak yerli ama Çin üretimi diye biliyorum.

Motosikleti
Yok
AliExpress'ten Fodsports bt-s2 intercom aldim, sanirim 1 yili gecmistir. Kargo gelmeyince Avrupa Yakasi Posta Isleme Merkezi'ne gittim, noldu la benim kargo deyince aha burda ama senin urunun fiyati belli degil, vergi vermemissin dediler. Kredi karti ekstresinden odemeyi gosterdim, verdim haraci, aldim cihazi.

Su an 8TL gumruge sunma, urunun ucretinin %20'si kadar da harc aliyorlar. Son 1 yilda neler oldu bilen birileri vardir mutlaka, bu benim tecrubem.

Cihazi da muzik dinlemek icin kullaniyorum, ara sira da gelen telefonlari otomatik acmak icin. Isimi goruyor.

Herobiker Hero2 var bende. Her kaska uyar mı bilmiyorum. Shoei NXR var bende ön mikrofonu biraz zor sığdırdım ama ufak tefek oynarak bi kac denemede yaptım. İlk intercomum olduğu için de olabilir bilmiyorum.
Hero2'nin ses kalitesi vasat. Ama aramalara cevap vereyim bi de arada radyo acarım sıkılınca diyorsanız alın. Müzik kalitesi çok kötü çünkü. Zaten 100 km/h'nin üstünde duyulmuyor bişey.

Hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Açıkçası 9-1000 km de dinlediğim müzikten bir şey anlamayacaksam almanın bir anlamı yok gibi düşündüm. Bir süre daha almayıp beklemeyi düşünüyorum. Tekrardan sağ olun.

Motosikleti
QJ SRT800s
2 sene önce eşime ve kendime ls2 kask aldım yanınada aliexpresten ucuz 2 tane intercom aldım. yolda intercom bağlantı devamlı kopuyor. ama telefona bağladığımda sıkıntı olmuyordu. KN master çinden anlaşmalı üzerine isim yazdırıp getiriyor. tek avantajı burada karşında muhatap bulabilmek. çinden almak yerine 3-5 fazla verip bu ürünlere bakmak mantıklı.

yeni kask aldım kendime şuan, buna takmak için SCS S7 modele bakıyorum bende şimdi. kararsızım bende.

arkadaşta kn4000 var gayet memnun, şarjı baya gidiyormuş.
ben yıllardır çin malı vnetphone kullanıyorum, gayet memnunum. hatta 4 kişilik olanını 2-3 sene felan kullanıp sattım, sonra 6 kişilik olanı aldım.
onu da 3 yıldır kullanıyorum. en son 30$ civarındaydı fiyatları. yurt içinde 2-3 katı fiyatına satıyolar.

yeni kask aldım kendime şuan, buna takmak için SCS S7 modele bakıyorum bende şimdi. kararsızım bende.

yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. 5-6 saatlik yolculuk yaptım tek şarjla anca yetti,kopma vs yasamadım yuksek hızlarda duyulmuyor. ama telefon konuşma için ideal. müzik kalitesi kötü ama bir sure sonra alışıyorsun idare ediyor. 300 küsür liraya almıştım.

Motosikleti
QJ SRT800s
yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. 5-6 saatlik yolculuk yaptım tek şarjla anca yetti,kopma vs yasamadım yuksek hızlarda duyulmuyor. ama telefon konuşma için ideal. müzik kalitesi kötü ama bir sure sonra alışıyorsun idare ediyor. 300 küsür liraya almıştım.

5-6 saat benim için yeterli gelir, yüksek hız kaç civarı :) ben max 120 ile gidiyorum mesela uzun yolda. kask nekadar rüzgar alır bilemiyorum Shark evo es aldım. rüzgar seside interkom sesini duymayı engelliyor

5-6 saat benim için yeterli gelir, yüksek hız kaç civarı :) ben max 120 ile gidiyorum mesela uzun yolda. kask nekadar rüzgar alır bilemiyorum Shark evo es aldım. rüzgar seside interkom sesini duymayı engelliyor

bende xmax 250 kullanıyorum kaskım hjc cs14 durduğunda bile ses alıyor :) 100 km den sonra sıkıntı 120 de temiz ses alamıyorsun sonuna kadar actığında distroction geliyor yani cızıdırdıyor.

fiyatına göre benim işimi görüyor müzikte dinliyorum telefonla da konuşuyorum. gün aşırı şarj ediyorum.

200 250 liraya orta kalitede Bluetooth kulaklık alıp parçalayıp kaska monte edin bu kıyağımıda unutmayın :) not interkom görevi görmesede telefon için iyi oluyor.

Az önce Knmaster Alpha Kie modelini sipariş ettim. Artık gelince buradan kendi deneyimlerimi yazarım. SCS S7 modeli bluetooth versiyonu olarak daha yüksek ama Knmaster'ın resmi servisi olması, garanti ve yedek parça konusunda daha çok güven verdi. Ayrıca tuş yerine tekerlek gibi butonu olması daha çok hoşuma gitti açıkçası. Umarım pişman olmam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar