KKTC (KUZEY Kıbrıs) Karatina Günü :D

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Merhabalar mümkünse pm den kontak kurabilir miyiz lütfen

kuralım abicim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------

Kıbrısta motsiklete trafikte saygı nasıl?

Türkiye ile arasında dağlar kadar fark var... ama yanlış yapan olursa da bilki %90 Türkiyeden geçici gelmiş birisidir...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------

bende içilebilir motor yağı istiyorum :D sv650 ninde en sevdiğim kasası

içine fiski koylum :cherry: :queen: :queen:
Suzuki Banditten sonra pek alışamadım süper sport tarzına... malum kıbrısta seçme şansı yok... ne bulursak ahtapot gibi yapışacağız...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------

enduro gibi kullanmış arkadaş makinayı

yok yaaa... sadece yoldan 30-40 m içerdeyim...
onu geçtim... sanki süper yollar mı var da... ana arterler hariç her taraf delik deşik...

F54

şu kıbrıs a gelmediğim 20 yıl oldu bi kardeşimiz de çıkıp demiyor ki abi çık gel akalım alemlere :) :p

Motosikleti
şu kıbrıs a gelmediğim 20 yıl oldu bi kardeşimiz de çıkıp demiyor ki abi çık gel akalım alemlere :) :p

davete gerek yok abi...yolu biliyorsun... sadece geliyorum demen yeterli... bütün asian layds bizimdir... :joker: :joker: :bounce:

F54

davete gerek yok abi...yolu biliyorsun... sadece geliyorum demen yeterli... bütün asian layds bizimdir... :joker: :joker: :bounce:

dur bakim ağustos olmaz ama eylül olabilir belki akalım alemlere

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

şimdi feribot fiyatlarına baktım da uçaktan daha pahalı ve bunun sakarya taşucu gidiş/gelişi var oda toplam 2000 km yani motorla gelmek hem zaman hemde maddi açıdan az saçma oluyor bu durumda

Motosikleti
dur bakim ağustos olmaz ama eylül olabilir belki akalım alemlere

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

şimdi feribot fiyatlarına baktım da uçaktan daha pahalı ve bunun sakarya taşucu gidiş/gelişi var oda toplam 2000 km yani motorla gelmek hem zaman hemde maddi açıdan az saçma oluyor bu durumda

no problem abicim... 2 motorum ( süper sport ve kross) 1 de mitsubishi lancer arabam var... :bounce:
alem şeysinde araba daha iyi zaten :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar