Debriyaja basınca gelen ses

Merhaba arkadaşlar motorum da son zamanlarda genelde motor sıcakken gelen ses var motor rölantide çalışıyor diyelim debriyaja basınca ses geliyor böyle hafif taktırtı sesi gibi ses geliyor motor 42 bin km de acaba sorun varmı motor da eskiden yoktu bu ses diye hatırlıyorum

Motosikleti
R25, CRF250L
Egzantrik gergi zincirinden geliyor. Değiştirmeniz lazım

Hiç debriysj balatası değişmedi ondan olabilir mi acaba ama gidişinde felan sorun yok hiç

Video attım daha iyi anlamnız için sesi debriyaja basınca dikkatli dinlyin hafif bir ses geliyor tas sesi ise sorun olur mu bu şekilde kullanınca çok takıntılı birisiyim gece bile aklıma geliyor valla ses :)

Motosikleti
R25, CRF250L
Debriyaj balatalarını değiştirin. Dediğim gibi egzantrik gergi zincirinden geliyor o ses

evet aynı ses benim motorumda da var. 49bin km de. debriyaj tası sesi. parcadaki bosluktan ya da tastaki yaylardan geliyor ses. bir zarari yok. ben 5bin kmdir bu sekilde biniyorum.
bmw f800 gs facebook sayfasinda da cok kez konusuldu bu. hatta suzuki dl650 facebook grubunda da bircok kez paylasildi. suzuki dllerde de oluyor. bu gruplara girip arama yapabilirsiniz detay icin.
yabancı bircok forum u arastirdim. bircok platformda paylasimlar okudum bu ses ile alakali.
google a ya da youtube a
motorcycle clutch basket sound
motorcycle clutch housing sound
motorcycle clutch rattle vs. diye aratirsaniz bulursunuz.

Debriyaj balatalarını değiştirin. Dediğim gibi egzantrik gergi zincirinden geliyor o ses

debriyaj balatalarını değiştirecektim ama 2 ustaya gittim ikiside gerek yok kavraması felan gayet güzel dedi sorun daha değiştirmene gerek yok dedi egzantrik işini de birsorayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar