Motosiklet İçin Telefon tutucu Önerisi

Motosikleti
Honda Forza 250
Merhaba arkadaşlar honda cb 125 r için telefon tutucu ne önerirsiniz sağlam düşmeyecek bir şey arıyorum,

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Aynaya monte edilebilen ahtapot tutucu tercihen şarj girişli. Cidden çok iyi. Arkada açma kapama anahtarı da var. Direkt aküye bağlanıyor. Kendi motosikletimde kullanıyorum. Çok memnunum.

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Aynaya monte edilebilen ahtapot tutucu tercihen şarj girişli. Cidden çok iyi. Arkada açma kapama anahtarı da var. Direkt aküye bağlanıyor. Kendi motosikletimde kullanıyorum. Çok memnunum.

Aküye bağlamayın! Kontaktan alın voltajı. Bu aletler mutlaka beklerken akım çekiyorlar, bazısında led filan oluyor onlar iyice çekiyor. Bekleme konumunda motosikletinizin aküsünü bitirir.

İlle de aküden alacaksanız, selenin altına filan bir anahtar yerleştirin. Uzun süreli saklamalarda anahtarı kapatırsınız.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bence bu ağbi güzel tutuyor.:sunny:
Motorola-DynaTAC-800x-2.jpg

Aküye bağlamayın! Kontaktan alın voltajı. Bu aletler mutlaka beklerken akım çekiyorlar, bazısında led filan oluyor onlar iyice çekiyor. Bekleme konumunda motosikletinizin aküsünü bitirir.

İlle de aküden alacaksanız, selenin altına filan bir anahtar yerleştirin. Uzun süreli saklamalarda anahtarı kapatırsınız.

kapalı iken dahi akım çekiyor, aküye direkt bağlamayın kesinlikle

Motosikleti
MT-09 // LTR 125

Açma kapama anahtarı var ustam merak etme elektriği direk kesiyor hiçbir şey olmaz:). Bende bu arada direk kutup başından almadım sanırım marşla alakalı bir şey di unuttum motorun sağında kalın kablo ile bağlı aküden.

Motosikleti
Honda Forza 250

Modeli nedir üstat kullandığın ürünün,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar