Tatil beldelerinde günlük kiralık daire fiyatlarını bilenler ???

Selamlar herkese muğla akyaka civarında günlük kiralık daire bakıyoruz da anlayamadığımız bir nokta var. 250 300 tl civarında olan ilanlar sizce bütün evin fiyatı mı yoksa kişi başı fiyatı falan mı? Konuyu buraya açıyorum çünkü bu saatte kimseyi arayamıyoruz haliyle ve sizlerden bu konuda bilgisi olan varsa bizi aydınlatmasını rica ediyorm. Teşekkürler şimdiden

Air bnb de günlük daire fiyatıdır diğer platformalarda değişkenlik gösterebiliyor dostum.

Villa haftalık 5.000
Site içi daire haftalık 2.500
Tek kişi günlük 400

Geçen haftaki fiyatlar..

Tatile diye çıkıp , yemek yap , bulaşık yıka , çamaşır yıka-ütüle. Ne bileyim ?

Biz 3 aile cuma günü kaş kalkana gidiyoruz.Yemekti bulaşıktı çamaşırdı olacak artık ama bu dönemde otellerde çok rahat olmayacak.Biz otel rezervasyonunu iptal edip ev ayarladık.

Motosikleti
D400
oha ev fiyatları o kadar oldu mu.

gecen sene 2 kişi 120 tl den pansiyonda kalıyorduk biz

Şimdi virüs nedeniyle herkes müstakil takılmaya çalışıyor fakat bence daha doğru olan , bütün oteller zaten boş , müşterisi az olan , mümkünse çocuksuz ve yaşlı insanların ağırlıkta olduğu otellerde konaklamak çok daha mantıklı. Çocuklar ve gençler dikkatsiz ve şımarık , o yüzden tehlikeliler , yaşlılar kendini düşündüğü için çok daha temiz ve güvenilir kesim.

Herkese cevaplar için teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------

Sabaha kadar bekleyemez misin bu kadar mı acil ?

Hocam sıkıntın ne her yerde senin gibi birileri var sanki zorla cevap veriyorsun heveslenmişiz bir şeye akıl danışmışız madem ilgini çekmiyor konu ne tatava yapıyorsun anlamıyorım ki.

Arkadaş haklı, gecenin 2.30'unda telefonla oralardan bilgi alamaz, ama forumun en aktif saatleri.
Benim de geceleri aklıma deli sorular geliyor. Sabahı bekleyemiyorum. Artık ben de sorayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar