Youtube günlüğü #3 Efendi sürüşlü

Her kalemde bi video cekmeye calısıyorum az tekerli bol virajlı sıfır makaslı bi video yapmaya calıstık bu sefer. Her videoyu burayamı atacaksın demeyin evet atıcam en sevilen tarzı bulup stabilleştirene kadar boyle :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Emniyet müdürü plakadan çok fazla şikayet gelmiş diye takip çıkarmış plakaya trafıkte gorduklerındede takip etmisler eve girdikten 5 dakıka sonra aradılar :(

Geçmiş olsun. Plakayı nereye şikayet ediyoruz acaba. Kırmızı ışığa kadar makas atarak yarış yapan arabalara ne yapabiliriz mesela, 155'i mi arıyoruz?

Insta'na baktım bu arada, her fotoğrafın altına düşüyo mu böyle yazan eleman tanıdık mı :D

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Plakayı nereye şikayet ediyoruz acaba. Kırmızı ışığa kadar makas atarak yarış yapan arabalara ne yapabiliriz mesela, 155'i mi arıyoruz?

Insta'na baktım bu arada, her fotoğrafın altına düşüyo mu böyle yazan eleman tanıdık mı :D

tanıdık hayırdır :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Emniyet müdürü plakadan çok fazla şikayet gelmiş diye takip çıkarmış plakaya trafıkte gorduklerındede takip etmisler eve girdikten 5 dakıka sonra aradılar :(

Puhhh allah belasini versin sikayet edenlerin.
Yav soyle agiz tadiyla teker,redline,hiz yapamayacaksak valla yasamayalim bu memlekette,rezalet bir olay!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar