- Konu Yazar
Selam değerli forum ahalisi. 30 mayısta yaptığım mini tur ve kazanın videosunu yaptım. Kilis'in gezilecek nadide yerlerinden Ravanda kalesine gittim, fakat yolda asfaltın eski ve erimiş olmasıyla lastiklerimin eskimiş olması birleşince ufak bir kaza yaptım. Virajı alamayarak şarampole düştüm. Hasarsız bir kazaydı ama ekipmanın önemini hatırlatıcı bir kaza oldu. Sadece eldivenim giyili değildi. Onuda tembellikten giymedimdi ama cezasınıda çektim tabi :queen: Siz siz olun ekipmandan taviz vermeyin ve virajlara yavaş girin tecrübe konuşuyor:cherry: Kaza şöyle oldu önümde bir minibüs vardı onu sollamaya çıktım ama önümde sert ve yokuş aşağı bir viraj vardı. Tabi viraja girerken hız kestim frenledim ama lastik kaydı. Lastik kayınca freni bırakıp tekrar frenledim ama virajdan çıkmaya yetmedi. Allahtan şarampol yumuşak topraktı ve hız kesmiştim ki hemen durdum yoksa Allah korusun çok ciddi sonuçları olabilirdi. Şansa ön kamerayı kapatmıştım ama kaza anında arka kamera kayıttaydı. Buyrun iyi seyirler