Selam, öncelikle daha basit kurgu yapabileceğin bir uygulama söyleyeyim ki TELEFON kullanarak yapabilirsin, ismi " YouCut " .. Kamerandan çıkartacağın hafıza kartını telefona takmak sureti ile, hızlı bir şekilde videolarını editleyebilirsin, ücretli olanı alırsan ki bence alınmalı, güzel filtreler de mevcut, karanlık olan bir çekimi aydınlığa dönüştürmek gibi .. Tabii Egzoz sesini kısayım, rüzgar sesini filtreleyeyim gibi şeyleri yok ama gayet hızlı ve verimli.
Videona gelince kameranın açısı güzel, çene altına takmış olmalısın, ben de orada kullanıyorum, bence en güzel açıyı oradan elde ediyorsun.
Sürüş tarzına gelince yazılması gerekenler yazılmış, ben seni merak edip biraz geçmişine de baktım
*Pert kervanına biz de katıldık,
*Zincirim koptu, bloğumu parçaladı,
*Ducati motosikletim çalındı,
*Arabayı tekmeleyip kaçtım,
*Motoru bıraktığım için ekipmanlarım satılık,
Karakterin gereği adrenalin seven ama bir yandan da eğlenceli birine benziyorsun. Belli ki eleştiri kaldıran da bir yapın var. Ayrıca geçmişte büyük motosikletler kullanmış olmana rağmen mütevazı görünüyorsun, bu açıdan sana saygı duydum.
Yani .. sürüş tarzın ile alakalı kim ne derse desin, değişmeyeceğin belli, umarım kazasız bekasız hayatına devam edersin.
Videona gelince kameranın açısı güzel, çene altına takmış olmalısın, ben de orada kullanıyorum, bence en güzel açıyı oradan elde ediyorsun.
Sürüş tarzına gelince yazılması gerekenler yazılmış, ben seni merak edip biraz geçmişine de baktım
*Pert kervanına biz de katıldık,
*Zincirim koptu, bloğumu parçaladı,
*Ducati motosikletim çalındı,
*Arabayı tekmeleyip kaçtım,
*Motoru bıraktığım için ekipmanlarım satılık,
Karakterin gereği adrenalin seven ama bir yandan da eğlenceli birine benziyorsun. Belli ki eleştiri kaldıran da bir yapın var. Ayrıca geçmişte büyük motosikletler kullanmış olmana rağmen mütevazı görünüyorsun, bu açıdan sana saygı duydum.
Yani .. sürüş tarzın ile alakalı kim ne derse desin, değişmeyeceğin belli, umarım kazasız bekasız hayatına devam edersin.