Cup mu cg mi dayanıklı

Günaydın arkadaşlar benim kuba dragon 50 motorum var cup motosiklete geçmeyi düşünüyorum bi ustaya sordum cup lar her yer plastik olduğundan dolayı çabuk dağalıyor dedi sendeki daha dayanıllı dedi bu konu hakkında fikir ve görüşlerinizi bekliyorum

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
CG daha dayanıklı. Ustan doğru demiş. Gerçi dayanıklı kelimesinden ne anladığına bağlı. Krenaj (grenaj her neyse)kırılma ihtimali, dağılıp ses yapma ihtimali daha fazla. Ama motor olarak pek fark olmayacaktır. Hangisinin bakımı daha iyiyse daha güzel kullanıldıysa o daha dayanıklı olacaktır.

CG daha dayanıklı. Ustan doğru demiş. Gerçi dayanıklı kelimesinden ne anladığına bağlı. Krenaj (grenaj her neyse)kırılma ihtimali, dağılıp ses yapma ihtimali daha fazla. Ama motor olarak pek fark olmayacaktır. Hangisinin bakımı daha iyiyse daha güzel kullanıldıysa o daha dayanıklı olacaktır.

Abi Bende motor kısmı için demiyorum zaten plastik parçaları çok ondan dolayı dayanıksız

Kardeş mümkün okduğunca grenajsız motor almaya bak tırnakları kırıldımı başlıyor deli gibi ses yapmaya

Cg grenaj olarak daha dayanıklı olur. Cup ta bir süre sonra zırıl zırıl yol alırsın.

cg de grenaj yokki..hem bende külüstür crypton cup var.. zamanında 0 aldığım leopar Cg100un plakalık,çamurluk,zincir muhafazadan zangır zangır ses gelirdi. Asıl sorun titreşimdir.

Sen bir de cub a bin. O öndeki plastikler gaza bastıkça ritimli ritimli zırıldar. Şurdan şuraya gitsen bile söversin yani.

Günaydın arkadaşlar benim kuba dragon 50 motorum var cup motosiklete geçmeyi düşünüyorum bi ustaya sordum cup lar her yer plastik olduğundan dolayı çabuk dağalıyor dedi sendeki daha dayanıllı dedi bu konu hakkında fikir ve görüşlerinizi bekliyorum

Cub bagalit bir malzemeden üretiliyor düşsen biyere vursan hemen kırılır cub'ların fiyatı 5600-6000 lira civarında ama sadece grenaj seti 600 lira gerisini sen düşün cg iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar