BU FİYATLARA İNAT KENDİ MOTOSİKLETİMİ TOPLADIM

Selam millet projem çok uzun süre önce başlamıştı fakat yoğunluğumdan dolayı bir türlü sizlerle paylaşamadım. İlerleyen günlerde ilerleme aşamalarını paylaşacağım.

Motor rks titanic 200 sanirim

Az daha uğraşirsaniz,CB 250 R gibi olacak

Arka suspansiyonu,mono ya cevirebilirsin.

Şasi ile salincak gobek yerinde 4-5mm braket kaynatin,tam olur.

Veya titanic 150S salincagi alin.(ama sizin motor arka disk frenli,150s kampanali biraz tadilat isteyebilir

Son düzenleme:
Şase öyle evet

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------

Radyatör büyütme işlemlerine başlayacağım haftasonu

2013 model vardı rks titanic 200, hala devam ediyor mu bu modelde stop etme problemi?

stop etme problemini hiçbir usta çözememişti satmak zorunda kalmıştım 1 ay kullanıp

Egzoz değişikliği, hava filtresi değişikliği, iridyum bujı değişikliği yaptım. 10 durmanın 2 sinde stop ediyor. Olay bence sübap ayarında. İlerleyen günlerde onları da ayarlayacağım. Sonucu belirtirim.

Motosikleti
Honda CBF 250
Egzoz değişikliği, hava filtresi değişikliği, iridyum bujı değişikliği yaptım. 10 durmanın 2 sinde stop ediyor. Olay bence sübap ayarında. İlerleyen günlerde onları da ayarlayacağım. Sonucu belirtirim.

Bak Şimdi benide heveslendirdin, benim çinliyi satıp yeni bişeyler bakacaktım , ama biraz masraf bir kaç aksesuarla hem değeri artar hemde keyfi.

Modeli nedir ? Proje için elverişli ise bence satmayın.

Motosikleti
Honda CBF 250
Modeli nedir ? Proje için elverişli ise bence satmayın.

Kuba FastWind 200R ama boyası vs si çok kötü oldu, zaten 65 bin km de :) Motoru değiştirsem muayenede ne olur acaba ? Motor no okunamıyor yazdılar benim arabaya mesela, buna da öyle yazar geçer mi acaba :) senin gibi boyasısını düzeltsem, tur camı, elcik koruma egzos vs derken bişeye benzer

Ve bitiş.

Motosikletin fiyatı hariç bana toplam maliyeti 4500tl tuttu. Sanırım bu şekilde hoş gözüken, gidişi nispeten iyi 150-250cc arası makina bu paralara piyasada bulunmaz. Görüş ve tavsiyelerinize açığım. Anlas viento ön lastik michelin pilot street taktım üzerine.

El yapımı cb 250 r olmuş ve mükemmel olmuş.Ellerine sağlık.Far baya güzel uymuş cidden çok beğendim bende köye bir şey alıp böyle uğraşmak istiyorum ama şu an imkanlar buna el vermiyor öğrenci adamız sonuçta.Bu arada zincir bol sanki.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Elinize sağlık, emek verip uğraşmışsınız ve ortaya çok tatlı,güzel ve kimsede olmayan bir motor çıkmış. Ben de beğendim.

Motosikleti
D400
cok tatlı olmus cb250 ye benzemiş.

göstergeleri merak ettim, fotoğraf var mıdır

Okumadan fotorafa baktim cb250ye nolmus boyle dedim. Sonradan anlaşıldı 🤣

Kocaeli İl Temsilcisi
Ve bitiş.

[url]https://i.hizliresim.com/sXOVfX.jpg[/url]

Motosikletin fiyatı hariç bana toplam maliyeti 4500tl tuttu. Sanırım bu şekilde hoş gözüken, gidişi nispeten iyi 150-250cc arası makina bu paralara piyasada bulunmaz. Görüş ve tavsiyelerinize açığım. Anlas viento ön lastik michelin pilot street taktım üzerine.

Yerli ve Milli CB200R. Ellerinize sağlık, kazasız belasız kullanın. :)

Son düzenleme:

Arkadan sanki fz 6 gibi de duruyor mu ne

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------

Gösterge bu şekilde

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor cb250r benzeri diyenlere katilmiyorum cb250r ducati monster 696 benzeri oldugu icin arkadasin motoru dogal olarak ducati genleri tasiyor tebrikler 👏👏👏 ayrica egzozu cb250r gibi at "seyi"ne benzemiyor 😸

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------

yalniz yamaha logosu konsepti bozuyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar