- Konu Yazar
Bajaj Discover 125 St Motosikletim var. Motorumun 7 bin km kadar önce krankı değişti. Şimdi de aşırı seviyede piston sesi geliyor. Vuruntu yapıyor. Gösterdiğim ustalar krankı değişen usta hata yapmıştır ona götür dediler. Krankı değişen usta da telefonda krank ayrı silindir ayrı, tekrar ücreti ile silindir seti değişimini yaparız dedi. Krank değişimi sırasında usta hata yapmış olabilir mi ?
Krank değişiminden önce viteslerde ve gaz yemede hiç sıkıntı yokken, sonrasında vitesler arasında boşluklar oluştu, gaz açınca tekleme yapıyor. Pistondan dolayı performansta da azalma var.
Özellikle çok araştırarak gittiğim yetkili Bursa Yenişehir Bajaj servisi böyle sıkıntı çıkarıyorsa ben ne yapabilirim ? Markaya şikayet edebilir miyim acaba ?
Krank değişiminden önce viteslerde ve gaz yemede hiç sıkıntı yokken, sonrasında vitesler arasında boşluklar oluştu, gaz açınca tekleme yapıyor. Pistondan dolayı performansta da azalma var.
Özellikle çok araştırarak gittiğim yetkili Bursa Yenişehir Bajaj servisi böyle sıkıntı çıkarıyorsa ben ne yapabilirim ? Markaya şikayet edebilir miyim acaba ?