Cg sert sele çözümü

Selam arkadaşlar benim kuba nın cg tarzı bi motosiklet im var motosikletle uzun yol yapmayı seviyorum ama 1 saatten sonra sele çok rahatsız etmeye başlıyor açıkçası yaklaşık 3-4 saat motora binmek istemiyorum bunun için sizden önerilerinizi bekliyorum bu sorunu nasıl atlatabilirim.

Google “konfor sele” yaz.
Wild ass , tucano urbano gibi markaların bütçene uygun olan ürünlerinden birini al.
CG’lerin seleleri genelde kalın ve çok konforsuz değildir.
Seni rahatsız eden şey titreşim olabilir mi ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Zamanında forumda bir arkadaş yapıp paylaşmıştı ya da Youtube'da izlemiştim, kaynağı çok iyi hatırlamıyorum. Özellikle bütçe darsa bu yöntem işine yarayabilir. Bisiklet iç lastiği yarım şişirilir, evde kırlentler vardır ya hani kılıfı vardır, fermuarla açıp içinden yastığı çıkararsın. İşte öyle 30x30 cm ölçülerinde bir fermuarlı kılıfın olduğunu düşün ve yarım şişmiş bisiklet lastiğini bu kılıfın içine eğerek,bükerek yerleştir. Elde ettiğin ürünü sele üstünde kullanırsan yolculukların daha rahat olur. Ürünün seleden kaymamasını istiyorsan da kılıfın kenarlarına lastik gibi birşey dikilip sele altından geçirilerek sabitleme yapılabilir.

Bilirim o durumu.
Geniş bir demir levha aldım, döşemeyi söktüm süngeri çıkardım alta plastik parça var ona göre biraz büyük kestim demir levhayı vidaladım birkat daha sünger koyup topladım. şimdi çok rahatım.

Oto döşemeciye götür içini yumuşatsınlar

Ben motosikleti işe gidip gelmek için kullanıyorum şimdilik bi minder gibi bişey yapıp kullanmayı denicem eğer randımanlı olmassa dediğinizi yaptırabilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------

Wild ass , tucano urbano gibi markaların bütçene uygun olan ürünlerinden birini al.

Biliyorum genellikler cglerin seleleri kalın oluyor ama benimki çok ince bi pamuğun üzerine deri yarım saatten sonra rahatsız etmete başlıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------

Totonun altına minderi de biz mi koyalım kardeş :)

Sağol ya sen olmasaydın ben ne yapardım

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------

Zamanında forumda bir arkadaş yapıp paylaşmıştı ya da Youtube'da izlemiştim, kaynağı çok iyi hatırlamıyorum. Özellikle bütçe darsa bu yöntem işine yarayabilir. Bisiklet iç lastiği yarım şişirilir, evde kırlentler vardır ya hani kılıfı vardır, fermuarla açıp içinden yastığı çıkararsın. İşte öyle 30x30 cm ölçülerinde bir fermuarlı kılıfın olduğunu düşün ve yarım şişmiş bisiklet lastiğini bu kılıfın içine eğerek,bükerek yerleştir. Elde ettiğin ürünü sele üstünde kullanırsan yolculukların daha rahat olur. Ürünün seleden kaymamasını istiyorsan da kılıfın kenarlarına lastik gibi birşey dikilip sele altından geçirilerek sabitleme yapılabilir.

Abi bende o videoyu izledim adam çok güzel yapmıştı zanaatkar adamın hali başka

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------

Baktım onlara eyvalla yorumun için teşekkürler

scooter için şunu yaptım;
Whats-App-Image-2020-06-17-at-2-24-52-PM.jpg

uzun yola çıkacağım zaman çıkarıp kemerlerden seleye bağlıyorum, üstüne zaten sele brandası geliyor görünmüyor...

airhawk 1200, bu 20 lira

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar