arkadaslar benim cb500x im var
sorusu olanlarin sorularini cevaplayabilirim
rica ederim.dedigim gibi eger ayni crf gibi 90-95 bandinda giderseniz hicbir sIkIntI yasanmiyor ve yakit olarak crf ile ayni yakiyor yani 3lt ortalama.
fakat diger motorlarla otobanda ortalama 120-130 tempo ile gitmek isterseniz titremeler basliyor ve yorucu oluyor.
ben bunun siprarisini kasim ayinda verdim. o zaman hondanin bi aktion'u vardi eski motoru getir pesinata sayalim yada motorun yari fiyatini simdi öde gerisini 2 sene sonra öde kampanyasi vardi.ben motoru görmeden denemeden aldim cünki hicbir bayinin elinde motor yoktu.
subat ayinin ortalarinda geldi motor. ve o günden bu güne 7000km yaptim.
dedigim gibi hiz yapmaktan ziyada cok gitsin az yaksin derseniz cok tasarruflu bir alet.
baska soru sormak isteyen varsa cevaplayabilirim.
selamlar
...
yakitta gercek yakittan hep yarim litre eksik hesapliyo
dün 607km bi tur yaptim.takometrede ortalama yakit 2,9lt yaziyor.resmini cektim ama buraya nasil yüklenir bilmiyorum.ama buna nazaran toplamda aldigim yakit litre olarak tam 20lt.
benim hesabima göre 100km de 3.3lt yakmis.
dedigim gibi her zaman 100km de yaklasik 0.5lt az hesapliyor.
selamlar.
Fulleyip yola çıktınız, sonra 607km yol yaptınız sonra tekrar fullemek için 20l aldı şeklinde mi? 2,9l/100km oldukça az; ben 3,6l/100km altına pek düşemiyorum. (Yol bilgisayarının gösterdiği...) Sanki birşeyleri p.ç etmişler gibi.![]()
bu benim ikinci motorum. o kadar motor tecrübemde zaten yok. ehliyetim bir senelik bile değil. ben hem alışmak ve hemde yakıtı için bunu tercih ettim. galiba piyasada bu kadar az yakan başka bir motor yok nc750x haric. max 4l yakan daha güçlü bir motor görürsem onunla degisebilirim ileride. ama şimdilik tüm islerimi görüyorum bununla. sadece 100ü gecince titreme yapıyor. o da olmasa tadından yenmez. degismeyi düsünmem bile.Evet,2,9 lt oldukça düşük, benimki de 3,5-3,8 arası değişiyor. Göstergedeki anlık dediğimiz yakıt tüketimi her 100 metrede bilgileri güncellediği için aslında anlık değil de son 100 metrenin ortalama yakıt tüketimini gösteriyor.
ich habe nicht verstanden was du meinst?why not man?