- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu ayın 16 sında çıkacağımız 1700 km lik gezi ve kamp rotamız.Mersin Anamurdan başlıycak.corona nedeniyle aydında motoru kalan arkadaşımın motorunu almaya gidecez.benim dominarla 2 kişi çıkacaz yola.aydın nazilliden arkadaşın motorunu almak kamp yapmadan direk gidecez.ordan arkadaşın motorunu aldıktan sonra asıl turumuz çarşamba günü kuşadasından start verecek. izmirden mersine dönecek olan başka bir arkadaşın katılıyla 3 motor olarak (dominar 400,r25 ve cbr 250)geri dönüş turumuz başlıycak.
[/url][/IMG]
kuşadasından başlıycak olan geri dönüş turumuz asıl gezinin başlangıcı olacak.sahilden mersine kadar kamp yaparak dönmeyi planlıyoruz.
[/url][/IMG]
kabaca dönüş rotamızda bu olacak.kalacağımız yerleri doğaçlama yapmayı düşünüyoruz.mümkün olduğunca görülecek tarihi ve kıyı şehirlerini gezmeyi düşünüyoruz.gezi başlayınca foto paylaşımıda yapmaya çalişacam.uzun turlarım oldu ama kamp işine ilk defa girecez.bakalım neler olacak.
İNSANLIK İÇİN KÜÇÜK AMA BENİM İÇİN BÜYÜK BİR GEZİ OLACAK
))
kuşadasından başlıycak olan geri dönüş turumuz asıl gezinin başlangıcı olacak.sahilden mersine kadar kamp yaparak dönmeyi planlıyoruz.
kabaca dönüş rotamızda bu olacak.kalacağımız yerleri doğaçlama yapmayı düşünüyoruz.mümkün olduğunca görülecek tarihi ve kıyı şehirlerini gezmeyi düşünüyoruz.gezi başlayınca foto paylaşımıda yapmaya çalişacam.uzun turlarım oldu ama kamp işine ilk defa girecez.bakalım neler olacak.
İNSANLIK İÇİN KÜÇÜK AMA BENİM İÇİN BÜYÜK BİR GEZİ OLACAK
Son düzenleme: