Teşekkür ederim. Vites tarafındaki alyanı sökünce yağ akabilir mi acaba diye sormuştum.
Teşekkür ederim. Vites tarafındaki alyanı sökünce yağ akabilir mi acaba diye sormuştum.
Hocam dediklerinin hepsini yaptım zaten. Sadece karbüratöru sokmustum diyaframi kontrol etmek için ama üst vidalar cok sıkıydı. Hatta bitanesi sıyırdı baya baktım sokulmuyor geri taktım karbüratöru.
Ancak son hızım ideal diye düşünüyorum. 46 lt topcase ve yatmadan düz yolda 120 125 yapiyor.
Diyafram sağlamdır herhalde
Hocam çok arkadaş var öyle 150 apache ile 140 150 yapıyor diyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------
2 gün once öne 15 t dişli taktım. Motor rahatladı. Alt vitesler biraz uzadı. 7000 devirde nerdeyse 100 yapıyor. Ama son hiza etkisi olmadı sanki. Arkayada 45 T takmayı düşünüyorum. Yoksa 44 mü denesem bilemedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ----------
Ulkerhan hocam rtr 200 gidon kolları bizimkine uyacak gibi duruyor. Biraz daha yüksek sanki. Sence oturuş pozisyonunu rahatlatır mı?
Ayrıca ilerleyen zamanlarda 160 veya 200 radyatorunu fazla maliyetli olmazsa kullanabiliriz. Sence faydası ne kadar olur degermi?
Hocam hem sikistiriliyor hemde üstten sabitleniyor. Bi bakin isterseniz. Yandan sikistirip ustten araya pul koyup sabitlenmiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:38 ----------
Bence hindistan trafiğine ve hintlilerin motora 2 hatta 3,4 kişi binmesinden dolayı torku yüksek tutuyorlar. Dislileride aynı mantıkla koymuşlardır.
Ulkemizin şartlarına göre dislileri abartmayacak şekilde ayarlamak zararlı olmaz.
Ayrıca motorda fazla yorulmaz. Zaten beygir gücü yüksek bizim Dişlileri ayarlama payımızin düşük beygirli motorlara göre daha fazla olduğunu düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:50 ----------
Pulsarin ön dişlisi 14 arka 40. Hindistan da aynı mı acaba. Bizde arkaya 40 taksak veya 42 biraz torkumuz düşer ama pulsarla son hız olarak aradaki fark epeyce kapanır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:59 ----------
Rtr 200 de kaç dişli var acaba. Pulsarcilar bizimki daha hızlı diye övünüyorlar. Aynı dişli ebatlariyla denemeleri lazim bence.
Arkadaşlar bugün ilk uzun yolumuzu yaptık apache ile. Rota : Kartepe den çıkıp karamurselden yalakdereye geçerek iznik gölü. Boyalicadan orhangazi gemlik mudanya ve en son Trilye
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
Karamursel yalakdere arası dağlardan tepelerden boyalicaya kadar. Boyalicadan göl manzaralı zeytin ağaçlarının arasından orhangaziye kadar, Orhangazi Gemlik arası sıkıcı. Gemlik Trilye arası deniz manzaralı.
Trilye baya güzel biryer koyun icinde saklı eski bir rum kasabası
Tavsiye ederim
Levend hocam boyalicadan orhangazi tarafına kadar yol çalışması görmedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------
Yolda yeni asfalt degildi
Dostum ana asfalti sormadim,iznikteki göl cevresindeki yuruyus yolunda çalişma vardi en son,komple kazmişlardi,kamelyalarin önunden geçen yol.orasi yapildi mi?