Kamu Bankalarından Yeni Kredi Paketi (Motosiklet Kredisi Dahil)

Nasıl geri halka ödetilir? Vergi yoluyla mı faiz yoluyla mı? Google da KIT gibi bir kaç bilgi buldum ama tam anlayamadım açıkları nasıl kapatıyorlar Açıklayabilir misin

Kamu bankaları görev zararları hazineden karşılanıyor bildiğim kadarıyla..

Benim köyde 2 ceviz ağacım var , hiç gidip su falan vermem , kendi kendine büyür.

Biz, 4-5 yaşına kadar sürekli su veririz yoksa vermeyi kesince yapraklar kuruyor. Toprağın altından su ihtiyacını karşılıyorsa sorun yok büyür gider, Bizim burada kışın kendini bir nebze yağışlardan tolere ediyor, ama yazın sürekli sulamak gerekiyor.

Motosikleti
D400
Başım köpük köpük bulut, içim dışım deniz,
ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı'nda,
budak budak, şerham şerham ihtiyar bir ceviz.
Ne sen bunun farkındasın, ne polis farkında.

Başım köpük köpük bulut, içim dışım deniz,
ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı'nda,
budak budak, şerham şerham ihtiyar bir ceviz.
Ne sen bunun farkındasın, ne polis farkında.

Bedava yaşıyoruz, bedava;
Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;
Yağmur çamur bedava;
Otomobillerin dışı,
Sinemaların kapısı,
Camekanlar bedava;
Peynir ekmek değil ama
Acı su bedava;
Kelle fiyatına hürriyet,
Esirlik bedava;
Bedava yaşıyoruz, bedava.

Ben de krediyle 3 motor ve 1 araba aldım. Bir bekar olarak birikmişimi keyif için yediğimden malesef toplam maliyet konusunu düşünmedim, benim için önemli olan aylık kredi taksidi, yani aylık maliyet. Yine de krediyle 50.000'e aldığın motorun maliyeti 67.000 Tl ise ve kredi bitiminde o motoru 67.000 TL'ye satabiliyorsan çok da aman aman kötü değil.

Dediğine katılıyorum.
60 ay vade süresinde zaten 50 bine aldığın motoru düzgün adam akıllı kullanırsan 67 bine satarsın.

Motosikleti
D400
Bedava yaşıyoruz, bedava;
Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;
Yağmur çamur bedava;
Otomobillerin dışı,
Sinemaların kapısı,
Camekanlar bedava;
Peynir ekmek değil ama
Acı su bedava;
Kelle fiyatına hürriyet,
Esirlik bedava;
Bedava yaşıyoruz, bedava.

Hava, bulut, dere tepeye de vergi gelir bence yakında bedava olmaz :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence yasi ve agirligi belli olan insanin ortalama tukettigi oksijen bellidir... :)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bence yasi ve agirligi belli olan insanin ortalama tukettigi oksijen bellidir... :)

Rahat dur Haşmet, yerin kulağı vardır. Uyuyanı uyandırma Haşmet. Balrog değil uyanacak olan. Vergi koyarlarsa görürüz.

Motosikleti
Triumph Tiger 800
Tasit kredisi kullandigimizdan kasko yaptirmamiz zorunlu mu motosiklet icin de? Bilgisi olan var mi?

hangi markalar geçerli öğrenebilicek varmı araçlarda çok seçenek var renault toyaya honda filan türkiyede üretim yapılmasından bahsediyor sanırım

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Aylardır işimiz durdu, cepte para kalmadı, devlete olan vergi borçlarımız doğru düzgün hiç ertelenmedi, hiçbir doğru düzgün yardım olmadı, alacaklılar da alacaklarını gayet güzel tahsil etti, sonuç cepte para ya kalmadı ya da çok azaldı, şimdi devlet kredi müjdesi veriyor müjdeymiş(!) gibi, borçlanın diyor, benim bu dönemde kredi çekmem için ya zengin, ya aptal ya da işler çok kötü durumda olduğu için bir umut gibi sebeplerim olması lazım, motor, araba veya ev kredisi vermek hem de faizle milleti umursamamak demektir.

Bizim ülkede para biriktirip motorsiklet satın almakta mantıklı değil,sizin para biriktirme hızınızdan 2-3 kat daha hızlı artıyor fiyatlar otomobildede motorsikletttede bu böyle üzülüyorum halimize

Benelli modelleri yerli üretim olarak mı geçiyor? Bilen biri varsa cevap verirse sevinirim.

yamaha yerli olarak geçmiyor arayıp onu öğrendim,honda yerli olarak geçebilir türkiyede fabrikaları var diye biliyorum arayıp sormak lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar