- Motosikleti
- QJ SRT800s
eğer getirmiş olsalardı almayı düşünenlerden biriydim. trk ile çok karşılaştırdım 500f alıp revize edip çantalarla falan yola çıkılırmı diye çok düşündüm. sonra anladıkki gelmeyecek yüksek km nc yerine sıfıra yakın trk ile sonlandırdım.
Getirmeme sebebinin nc yi baltalayacağını sanmayanlardanım. bukadar büyük bir şirket pazar araştırması yapmıştır muhakkak ve yeterince satılmayacağı için getirmemiştir diyorum.
Getirselerdi şöyle konuşmalarda geçebilirdi;
Abi üzerine 5 daha koy nc al
2 kişi çantalarıda yükleyince biraz zorlandı sanki, daha güçlü makineye geçmek istiyorum vs. gibi
ikinci el sitesinde; cc yükselteceğimden satışta
Bu tarz motorlarda güç daha baskın geliyor bana (maddi nedenlerim olmasaydı Mana850 benim için ömürlük motordu)
Getirmeme sebebinin nc yi baltalayacağını sanmayanlardanım. bukadar büyük bir şirket pazar araştırması yapmıştır muhakkak ve yeterince satılmayacağı için getirmemiştir diyorum.
Getirselerdi şöyle konuşmalarda geçebilirdi;
Abi üzerine 5 daha koy nc al
2 kişi çantalarıda yükleyince biraz zorlandı sanki, daha güçlü makineye geçmek istiyorum vs. gibi
ikinci el sitesinde; cc yükselteceğimden satışta
Bu tarz motorlarda güç daha baskın geliyor bana (maddi nedenlerim olmasaydı Mana850 benim için ömürlük motordu)