Düzgün takarsanız takılma veya geri atma gibi sorun yaşamazsanız. Kullanımı rahat. Benim motorumda orjinalinde farkı yok hissiyat olarak. Ama orjinal elciğe göre ince olduğu için titreşimi daha çok hissettirir.
Uyumlu. Benim de cbr 250 de vardı. Tavsiye etmiyorum hem takılıyor hem de aşırı titreşim yapıyor.
Uyumlu. Benim CBR125'imde vardı zamanında. Ama hiç önermem. Ben hatta onu çıkarıp orjinali taktım. Aldığımda vardı barracudalar. Orjinal elciğe geçince çok farketti. Hem gaz hissiyatı hem de kavramam. Çünkü barracudaların çapı gereksiz büyük, elciği kalınlaştırıyor. Gaz tepkisi de rezalet çünkü ucuz dandik plastikten yapılmışlar, çekiyorsun kalıyor felan hiç bulaşma derim.
Uyumlu. Benim CBR125'imde vardı zamanında. Ama hiç önermem. Ben hatta onu çıkarıp orjinali taktım. Aldığımda vardı barracudalar. Orjinal elciğe geçince çok farketti. Hem gaz hissiyatı hem de kavramam. Çünkü barracudaların çapı gereksiz büyük, elciği kalınlaştırıyor. Gaz tepkisi de rezalet çünkü ucuz dandik plastikten yapılmışlar, çekiyorsun kalıyor felan hiç bulaşma derim.
çok teşekkürler fakat kendi elciğinin şekli o kadar kötü ki insan değiştirmek istiyor.
titreşim problem değil fakat geri atma takılma olacaksa da hiç bulaşmayım