DEPODAN GELEN SES

Merhaba arkadaşlar benim motordan 2 tane farklı ses geliyor

1 Depodan bir ses geliyor ama normal mi değil mi bilmiyorum kafayı depoya yasladıgım zaman depodan vuvvvvvv diye bir ses geliyor benzin cekiyor gibi geldi bana aynı motoru olan birisinin motordan gelmiyor ses onun dışında motorda sorun felan yok ama kafama takıldı bir size sorayım dedim

2.Ses ise motor rolantide çalışırken biraz daha sesli çalışıyor debriyaja basınca ses azlıyor bunun sebebi ne olabilir

Motosikleti
CBR 125 R 2014
1.benzin pompası çalışıyor sorun yok 2.debriyaj yapar kafana takma o sesi normal

Motosikleti
Honda CBF 250
Şunu merak ediyorum;

Kafayı Depoya yasladığım zaman vuuuu diye ses geliyor demişsin,

-Depoya kulağını dayayıp acaba ses geliyor mu diye dinlemek nereden aklına geldi ? Bu kadar Titiz olma Fıttırırsın :D

Şunu merak ediyorum;

Kafayı Depoya yasladığım zaman vuuuu diye ses geliyor demişsin,

-Depoya kulağını dayayıp acaba ses geliyor mu diye dinlemek nereden aklına geldi ? Bu kadar Titiz olma Fıttırırsın :D

Valla hiç bilmiyorum geçen farkettim ya bende takıntı sorunu var birşeye takıyorum orada kalıyorum mesela motora ufak bi çizik olsun onu bi takayım düzelteyim derken daha beter yaparım kurtulamadım bu durumdan

Senin yaşadığın bu durum bende de var. Çok kötü bir şey, git gide zevk alamamaya başlarsın motordan ben sana söyliyim böyle devam edersen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar