Şu ortamda bi kaç seneye ülkede kalıp kalmayacağı belli olmayan markalardan bir şey almamanızı tavsiye ederim, geçmişte bunu yaşamış birisi olarak. Elinizde bilinen markanın küçük cc ürünü bile varsa sürmeye devam edin paranızı heba etmeyin, alabiliyorsanız da bilinen bi marka alın, servisi v.s. si sağlam olanı alın. Alamam diyen için ben kişisel olarak bu tür ürünleri tavsiye etmem, zaten kampanya niye, muhtemelen bi daha mal getiremeyecek olan bayiiler eldekini satıp savıp ya başka markaya geçecek ya işi bırakacak.
Corona işinin ne kadar süreceği belli değil, Eylül diyen var 2021 diyeni 2023'ü göze alın diyeni var, ona göre bütçenizi düşünün derim.
Motosiklet sitesinde bu tavsiye yapılır mı bilmem ama, bence (benim gibi ulaşım için iş için filan değilse) şu ara motosiklet öncelikli konunuz olmasın derim hele de bütçesi kısıtlı biriyseniz.
Corona işinin ne kadar süreceği belli değil, Eylül diyen var 2021 diyeni 2023'ü göze alın diyeni var, ona göre bütçenizi düşünün derim.
Motosiklet sitesinde bu tavsiye yapılır mı bilmem ama, bence (benim gibi ulaşım için iş için filan değilse) şu ara motosiklet öncelikli konunuz olmasın derim hele de bütçesi kısıtlı biriyseniz.
Son düzenleme: