Güvenliği sağlayan firma tazminatı kabul etmiyor anlaşılan. Arkadaş bu kadar ısrarla motoru aramazdı sanırım.
yok öyle yaparsan suçlu olur yıllarca hapis yatarsın,adaletimiz suçluyu koruyor çünkü
en temizini söyleyeyim
aynen yazdığınız şekilde yapıp hırsızı yakalayacaksın,,arabaya bindirip tenha bir yere götüreceksin,,hemen orada 2 gözüne kezzap atıp kör edecek veya çivi sokup kör edeceksin,dilinide kesip kulaklarınıda sağır edeceksin
sonra orada salacaksın
artık ne sizi görüp tanıyarak teşhis edip polise şikayet edebilir,,nede sizi tanıyıp intikam alabilir,nede bundan sonra başkalarının canını yakabilir,,,bok gibi yaşayıp geberir gider
Aslında imkan olacak, çalınması muhtemel R25/Mt25 - Mt07 ya da Cbr serisinden bir motor alıp kaldırımda bir yere sadece gidonu kilitleyerek bırakacaksın. Çalmaya yeltenen herkese balkondan tüfekle sıkacaksın.
Gerçi öyle bir maddi imkan yakalasam bile atıcılık konusunda ülkedeki en yeteneksiz adam benim. Zamanında deniz kenarında,parkta arkadaşların yanında 2 balon vuracağım diye tüm cüzdanı boşalttığımı bilirim. Benim için ha atıcılık-avcılık, ha kumar-barbut aynı şey..Tüfeğim olsa muhtemelen hırsız yerine motoru vururdum yanlışlıkla "ya benimsin ya kara toprağın" misali.