7 Ekim Cumartesi Sarıyer İftar Buluşması (fotoğraflar/yorumlar)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yağmur ihtimalini düşünmeden (tatlısu motorcusu ben dahil), yer uzak demeden iftar buluşmamıza katılan eski-yeni tüm arkadaşlara teşekkürlerimizle... Ormanın nefis kokusu arasında açıkhavada huzur, neşe ve muhabbet dolu buluşmamızı kaçıranlar adına üzgünüz ama bir daha sefere diyelim onlar için de :) bu arada bir dahaki buluşmaya kadar teselli olması için de birkaç fotoğraf paylaşalım dimi ayıp olmasın :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzell resmler:)

doni dayı hani resim brother ya...Ayıp ama dalga geçilmez ki böyle...Vurun doniye...:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ulen yeni topik açtın haberimiz yok öbür tarafta bekliyoruz:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:) haha hacı nerede fotolar yaa uykusuzluktan gözlerim kapanmaya bşladı ama hydii :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tamamdır hala uyumayan varsa bakabilir :mrgreen:

hacımete abi bu arada senin hesabın ayrıca görülecektir kaç gündür seni arar oldu gözlerim, görsem de iftara çağırsam diye ama göremedik hiç mi görmedin topici

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
eyw hacı bn daha fazla fotoraf var sanıyordum ama :silent:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ellerine sağlık hasan :rendeer: ama iboyla cihan nebiçim çay içiyorlar anlamadım bence içmiyorlar yiyorlar resmen :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu kadarmış ya ben de daha fazla sanmıştım ama

ellerine sağlık hasan :rendeer: ama iboyla cihan nebiçim çay içiyorlar anlamadım bence içmiyorlar yiyorlar resmen :queen:

kimin eli kimin cebinde belli değil zati :queen:

Son düzenleme:

007

Gecenin adamları klasik İbo ve Cihan... :queen: Muhteşem ikili... :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hasan damlanın bi resimi daha olması gerek benden kaçmaz o çok güzel çıkmış olmalı yoksa cebine bişeymi attın göstermemek için:queen:

Gecenin adamları klasik İbo ve Cihan... :queen: Muhteşem ikili... :queen:

kesinlikle haklısın cüneyt sinemaya gitme bunları seyret hem para harcamasın hemde daha çok gülersin:queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sende hep yazıp çizion :) yok foto şop yok gak guk :) bi toplantıya gelde yüzün eskimesin be kanka... :pale:

o klavye motorcusu gelmez öyle yol filan bozar:queen:

hasan damlanın bi resimi daha olması gerek benden kaçmaz o çok güzel çıkmış olmalı yoksa cebine bişeymi attın göstermemek için:queen:

abi bir dahaki toplantımızda katılımcı sayısı düşmesin diye bazı resimlere sansür uyguladım :cherry:

Son düzenleme:
herşey kısmet abiler...Gelcem deyip gelmesem haklısınız ...

Ama gelmicem demeyip gelmemişim...yani no problema...:p :cherry:

Benyatar...Doni yaktın bizi...saat 03:24...Allahdan korkmazmısın brother ya...İki şipşak yayınlıycan diye Meşe olduk valla...Bayy...

o klavye motorcusu gelmez öyle yol filan bozar:queen:

abi bir daha toplantımızda katılımcı sayısı düşmesin diye bazı resimlere sansür uyguladım :cherry:

hasanım ellerine sağlık gerçekten iyi iş başardın bundan sonrada sen sitenin fotoğrafcısı olursun herhalde:queen: :queen: gelmeyen arkadaşlar hemende kıskandılar baksana metehan abi nerelerdesin sen ya özlettin kendini vallahi:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
fotolardan gördüğüm kadar iftarınız iyi geçmiş allah kabül etsin.inşallah 13 de bir kere daha olurda bende katılırım aranıza.korkutelinden elamlar.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
fotolardan gördüğüm kadar iftarınız iyi geçmiş allah kabül etsin.inşallah 13 de bir kere daha olurda bende katılırım aranıza.korkutelinden elamlar.

saolasın ümmet abi, bekleriz. bu arada kış geldi motoru garaja çekmeyi düşünmüyomusun artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar