Herkese yeniden merhaba

Motosikleti
Pulsar NS400Z
İlk gelişim 2009 yılıydı. YBR 125 kullanıcısı olarak buradaydım. 2011 yılında üniversiteye gitmem sonucu motosikletimi satmıştım. Daha sonra 2013 yılında bir adet YBR 125 ESD alıp tekrar buralara gelmiştim. Kardeşimin yeni ehliyet alması ve motosiklete ortak olması sonucu ve bunu takiben 2 sefer kaza yapmasıyla ESD yi de göndermiştim. Motosikletsiz geçen ortalama 6 yıldan sonra 2019 Ağustos ayında Vahiy gelmiş gibi bir anda gittim 2016 Model 21500 KM de kırmızı bir Pulsar 200NS Alıp aranıza geri döndüm. İş yoğunluğu dolayısıyla motosikletle çok ilgilenemiyorum. 9 ayda 3500 km zor yaptım. Hayallerime Pulsar ile devam etme kararı aldım. Mersin - Tarsusta yaşıyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler.
IMG_20190929_153440-scaled-e1588513034892.jpg

Mersin İl Temsilcisi
Hoşgelmişsin tekrardan..
Ben de, nerteye kayboldu bu diyordum..

Her aşk geçer, bu aşk başka sen tipik bir örneksin. Hoş geldin.

kardeş hg bende 12 yıl sonra bu akşam geldim burası bambaşkadır tüm arkadaşlara ergene tekirdağ dan selemlar

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Tekrar hoşgeldiniz. Kazasız belasız sürüşler inşallah.
Hoışbuldum. Teşekkür ederim.

Hoşgelmişsin tekrardan..
Ben de, nerteye kayboldu bu diyordum..
Hoşbuldum Sencer abim. Yüzyüze tanışmak kısmet olmamıştı bir türlü. aile her zaman için motosiklet kullanmama karşı olunca etkinliklere katılamamıştım. bundan sonra kısmetse buralardayım. Mersin MT de bir whatsapp grubu olduğunu okudum. Dahil olmak isterim.

Her aşk geçer, bu aşk başka sen tipik bir örneksin. Hoş geldin.
ben zaten vazgeçebileceğimi zaten düşünmüyordum da işte bazı ailevi sebepler bir süre ara vermeye zorlamıştı. Hoşbuldum.

kardeş hg bende 12 yıl sonra bu akşam geldim burası bambaşkadır tüm arkadaşlara ergene tekirdağ dan selemlar
sende tekrardan hoşgeldin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar