Çift kademeli sis farı var mı?

Motoruma sis farı bağlamak istiyorum.
Ama sislerin de uzun ve kısalarla birlikte değişmesini sağlamak mümkün değil mi?

Aslında piyasada bolca 3 modlu farlar var. Bunlar kısa, uzun ve çakar arasında dönüyor.
Benim istediğim modelde çakara hiç gerek yok. Uzun ve kısa bağlantılarının farklı olması yeterli.
Örnek olarak 6 led'li ama normalde 3'ü yanacak, ben uzun yakınca 6'sı yanacak.

Aslında düşününce karmaşık bir şey değil ama nedense aradığımda hiç örnek bulamadım.
Bu konuda bilgisi olan var mıdır?

Bende zamanında aramıştım ama bulamadım. Şöyle yapabilirsin; 2 set sis farı alırsın birini kısa olacak şekilde aşağı doğru bakacak şekilde takarsın diğerini uzağa bakacak şekilde. Kısa ayarladığının tetiğini kısa farlara uzun ayarladığının tetiğini uzun farlara bağlarsın. Böylece istediğin kanfigurasyon sağlanmış olur.

ojo

otomobillerde sis farı(arka), kısa farlardan elektriği alır
uzun farlar açılınca arka sis farı söner (elektriği kesilir)

Bende zamanında aramıştım ama bulamadım. Şöyle yapabilirsin; 2 set sis farı alırsın birini kısa olacak şekilde aşağı doğru bakacak şekilde takarsın diğerini uzağa bakacak şekilde. Kısa ayarladığının tetiğini kısa farlara uzun ayarladığının tetiğini uzun farlara bağlarsın. Böylece istediğin kanfigurasyon sağlanmış olur.

Bu seçeneği düşündüm ama tek farla çözemezmiyim diye şansımı zorluyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

Sis farı yakını aydınlatsın diye değil mi uzunu niye olsun

Sisler aslında ideal dünyada sisli havada yakını aydınlatsın diye ama bizde biraz aydınlatmaya biraz da görünür olmaya destek

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------

https://www.kalyoncumotor.com/urun/h4-simsek-led-zenon-far-ampulu
Not: linkte satıcının videosunda kısa uzun deneme anı var, ancak sizin istediğiniz gibi aynı gövde içinde olan ve sis lambası görünümünde olan bende görmedim.

Teşekkürler dostum. Far ampulü olarak bulunuyor ama sis lambası kasasıyla birlikte ihtiyacım var.

herhangi bir yuvarlak farli aracin far tasina h4 takarak bir proje yaoabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar