Honda CBF150 Fiyatı

bence ybr almak daha iyi.hiç olmassa tipi çok şahane:cat:cbf almaktansa ybr yi tercih ederim:)

Ya git ne alırsan al sana kimse git cbf150 al dedi mi?Hayret yane..Sanki kendi gözünle gidipte gördün bu aleti yorum yapıyorsun fotoğraflarına bakarak...

Cbf150'nin test sürüşü de var test sürüşleri sayfasında almak isteyenler bakabili r ayrıntılı şekilde anlatılmış.bu arada benim de aklımı çeldi bi kenara yazdım cbf'yi eğer bu fiyatta kalırsa bir süre daha...

Görünüşe göre sonunda YBR 'ye rakip bir motor oldu. Fiyatı gayet uygun yakıt sarfiyatıda 2 litre gayet güzel. CBF150'yi 2007 de yollarda çok görücez anlaşılan. Bu fiyata honda kalitesi ve bu makina bence kaçmaz. Dağıtım firmaları geldiği gibi kapışacak galiba bu motoru :)

2004 yılında ybr nin satış fiyatını bilen var mı?
Kendi sorduğum sorunun cevabınıda kendim vereyim araştırıp buldum.
3350ytl yani bugünkü fiyatla aynı ama o zamanlar çinliler yoktu sadece kanuni vardı, bu durumda istediği gibi at oynatıyordu beldeyama, sonra ne oldu çinliler girdi piyasaya önce 3100ytl sonra fuar zamanı 2900ytl ye kadar indirdiler şimdilerde rakipsiz 3400ytl den satıyorlardı, evet fiyat indirimi bekliyorum yamahadan..

valla ben izmir fuarında gördüm motoru bana biraz çin işi gibi geldi, malzeme kalitesi titan kadar iyi görünmüyor. ybr daha iyi bir seçim olabilir ama gene de titan derim ancak cbf 150 den sonra titanın satışını bitireceklermiş.

Ya git ne alırsan al sana kimse git cbf150 al dedi mi?Hayret yane..Sanki kendi gözünle gidipte gördün bu aleti yorum yapıyorsun fotoğraflarına bakarak...

Cbf150'nin test sürüşü de var test sürüşleri sayfasında almak isteyenler bakabili r ayrıntılı şekilde anlatılmış.bu arada benim de aklımı çeldi bi kenara yazdım cbf'yi eğer bu fiyatta kalırsa bir süre daha...

yok görmedim.kafadan uyduruyorum.sürme şansım bile oldu.bilip bilmeden konuşma::angry2::

fiyatı çok uygun hemde honda kalitesii bence rekabet kızışacakk...hondaaa hayat ondaaaaaa....

başka bir topiğe yazdım kopyalıyorum.

arkadaşlar bugün akşam saat 20.00 da konya bayisine cbf150 ler geldi. montajını bekledikten sonra saat 21.00 da motorlar hazır oldu. biz de konya honda bayisinin sahibi mehmet şirin sayesinde motorları test ettik :)

öncelikle cbf150 asla ybr nin rakibi değil. cbf150 yi kullananlar ybr derse anca kendini kandırır. mükemmel sessiz bir motor. çalıştığını zor duyuyorsunuz. sürdüğüm motor sıfır olduğundan hız yapamadım fakat 60 km/h ile giderken öndeki rüzgarlık sayesinde rüzgar hiç gelmiyor yüzünüze. vitesleri çok yumuşak geçerken ses gelmiyor. 5 vites ve 3 viteste 30km/h gibi hızlarda titremiyor bile motor. koltuğu çok rahat ve iki kişi çok rahat şekilde oturabiliyorsunuz. sürüş konforunda bence bu sınıfta lider olacak gibi. yolda resmen akıp gidiyor.

özellikle yakından ilk gördüğümde bu kadar büyükmüymüş dedim :) akşam olduğu için fazla resim çekemedik.

son olarak bir yorum yapacaksak tek kelimeyle dört dörtlük bir motor. birkaç hafta sonra heryer cbf150 olacak bence :cat: ayrıca cbr125 alan bir arkadaşım keşke bekleseydim de cbf150 alsaydım dedi.:mrgreen:

bu da arkadaşım soner (clawman) beraber test ettik motoru. ikimizde hasta olduk motora.:cherry:

ben de cbf250 ile ikisini yanyana görünce özellikle fiyatlarını gözönüne alınca cbf150 almaya karar verdim.:cat: inşallah alacağım:wiinkk:

Gece bile çok güzel duruyorlar.:cat:
Paylaşım için sağol.:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tam bir kurye motoru..

ben size birşey diyim bence cbf 150 ybr ye rakip olamayacak bence tipi güzel ama ilerde kullananlardan alırız şikayetleri benim ne YBR ne de Honda motorum var Bende Mondial var ilerde de alırsam insallah ZXR alıcam Honda bu motoru YBR ye rakip cıkardı ama YBR nin su an arızaları varmı yokmu biliniyor Ben Hondanın bu motoruna pek güvenmıyorum acıkcası biraz acele verilmiş bir kararla üretilmiş bir motora benziyor. Tabi bu benim şahsi görüşüm. Almak isteyenlere de sözüm yok hayırlı ugurlu olsun şimdiden.

Haddim olmayarak araya giriyorum arkadaşlar.

Bu motor zembille gelmedi bu ülkeye unicorn adıyla zaten piyasada ve sınıfında oldukça iyi bir yerde.Yabancı forumları araştırırsanız bilgi sahibi olursunuz.

Özellikleri bakımından sınıfının lideri olacaktır virgül bende almayı düşünüyorum nokta.

Daha fazla uzatmayalım yoksa ikimizde uyarı alacağız ve başlık kilitlenecek...

Siyah olanı gözüm tuttu dedikleri gibi motor zaten başka ülkelerde satılıyordu.Yabancı forumları biraz gezerseniz öğrenirsiniz.Honda gibi bir firma Türkiye için özel motor üretmez burada ybr var tek başına vs. gibi sebeplerden motor üretecek basit bir firma deil.Dünya çapında belirli bir müşteri potansiyeli olan bir firma yamaha gibi...cbf600'ün minyatürü birazda bu alet.ve bence çok güzel duruyor.Yakın zaman içinde incelemeye gideceğim.Naked deilde touring motorların minyatürü gibi...

Daha fazla uzatmayalım yoksa ikimizde uyarı alacağız ve başlık kilitlenecek...

Siyah olanı gözüm tuttu dedikleri gibi motor zaten başka ülkelerde satılıyordu.Yabancı forumları biraz gezerseniz öğrenirsiniz.Honda gibi bir firma Türkiye için özel motor üretmez burada ybr var tek başına vs. gibi sebeplerden motor üretecek basit bir firma deil.Dünya çapında belirli bir müşteri potansiyeli olan bir firma yamaha gibi...cbf600'ün minyatürü birazda bu alet.ve bence çok güzel duruyor.Yakın zaman içinde incelemeye gideceğim.Naked deilde touring motorların minyatürü gibi...

evet bencede uzatmayalım

benim demek istediğim yani motorun tipi(bana göre)güzel olmamış.arka kısım tamam da ön kısmı bişeye benzetememişler.grenaj çok uzun olmuş.far yuvarlak olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.hem touring,hem naked yapılmaya çalışılmış.ama olmamış

arkadaşlarlarla beraber gitmiştik bakalım diye.100 m kadar sürme şansım oldu.selesi rahat.üstelik motor çok sessiz.zaten az bişi test ettik.motor iyi gaz yiyor.titreşim hiç yok.yani biraz da tipine önem verseler iyi olurmuş diye düşünüyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok tipsiz işte, kurye motorundan kastım buydu. hem bi cbf250 ye gore çok cılız ( ki cbf250 de cılız ) , hemde lastikleri çok ince, hemde egzos u, motor un askıda duruyormuş gibi biçimsiz montajını beğenmedim. haaa sağlammıdır tabıkı sağlamdır. honda guvencesiyle...

ama bu motorla: "hadı gıdeyım bir ruzgar estıreyım, hava atayım, arkadaslarımla takılayım, ortamlara akayım" olayı olmaz :) çooook tipsiz :)

valla ne derseniz diyin, bu motor bu fiyata piyasayı alt üst edecek. kış dönemi biraz durgun olabilir ama baharda satışların patlayacağını düşünüyorum. ybr mi cbf mi derseniz, ben cbf alırdım. ilk işimde grenajlardaki gri sarı şeritleri çıkarmanın bir yolunu bulmak olurdu.

çok tipsiz işte, kurye motorundan kastım buydu. hem bi cbf250 ye gore çok cılız ( ki cbf250 de cılız ) , hemde lastikleri çok ince, hemde egzos u, motor un askıda duruyormuş gibi biçimsiz montajını beğenmedim. haaa sağlammıdır tabıkı sağlamdır. honda guvencesiyle...

ama bu motorla: "hadı gıdeyım bir ruzgar estıreyım, hava atayım, arkadaslarımla takılayım, ortamlara akayım" olayı olmaz :) çooook tipsiz :)

Ya eğer motoru hava atma makinası olarak kullanacaksanız zaten yaklaşmayın.Altınızdaki motor hava atmak için ideal ne de olsa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar