Yamaha da zammı yapıştırdı beyler... :-(
Almayın kısa ve net
Arz talep eğrisinde çok sıkıntı yok ki zam yapıyorlar
Kardeş, sen bu dolar olayını çok yanlış anlamışsın. Pazarda satılan domates değil ki bu, almayın deyince düşsün.
Biz dolar almayınca dolar ellerinde kalacak, fazla dolarları derelere falan dökecekler. Zuhahaha.
[url]https://i.hizliresim.com/89bUEV.jpg[/url]
Buraya da yamahayı ekleyelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------
Yamahada dikkat çeken tracer 700. Sanırım uzakdoğuda üretildiği için zam gelmemiş aynı fiyat, ancak yine çok yüksek. 2017 de sıfır olarak 42000 tlye satılıyordu.
Tracer 700 Fransa'dan ithal edildiği için uzak doğudan gelenlere has olan %10luk vergi dilimine girmiyor.
2016da 30.000TL den piyasaya girdi..2018de 38.500e almıştım..
Dogrudur dostum ehliyet mevzusundan mi 125 aldin?
cryptona benzeyen 110 luk cub vardı bi ara o kalktımı listede yok
3 eylül 2018 ve 30 mart 2020 dolar kuru aynı 6.56 , bence bu zamlar sadece kur farkıyla açıklanamaz durumu fırsat bilip fahiş zamlar yapılıyor motosiklete ve diğer birçok ürüne. Şu bir gerçek ki paramız her geçen gün daha da eriyor ve alım gücümüz düşüyor.Birçok şey gibi motosiklette lüks oldu çoktan.
2.el pcx 125'e 30.000tl, 2013 crf250L'ye 37.000tl çeken vatandaşlar var....Bunlara ne demeli???....Hepimize geçmiş olsun en kötü günleri atlattık şimdi sırada daha kötü günler var.
CB125R (2018) 26.600 TL
CB250R 30.500 TL
125lik motor ile 250 lik motor fiyatları bu kadar yakın olması bana mı enteresan geliyorale:
2.El motor fiyatlarını uçuranlara çok kızıyordum ama onlar da haklı abi 3 yıl önce 250cc almış binmiş şimdi satıyor 3 yıl önceki fiyatına göre satsa ne alabilir 50cc Yamaha Neos 14.600TL olmuş
Ama sıfırından pahalı satmaya kalkanları anlamıyorum. Onlarca ilan var bu şekilde...Sözde ekstralı satıyor ya...
Ekstra dedikleri abuk subuk para etmeyecek şeyler (usb şarj girişi, elcik koruma v.s)
İlanı ekstralı diye açmış ilan detayında çantalar fiyata dahil değildir diyor.:farao:
İyide o zaman neden sıfırından pahalı satıyosun güzel kardeşim sonuçta sen o motora belli bir km bindin ne biliyim ki ben ciğerini mi söktün rodaj süresinde anasını mı ağlattın...