Motopixel'in kalibresi çok düşük. İyi niyetle bir çekim yapsa da aklıma hep "Bize Mondial'i reva gören adam, acaba bu çekim için ne menfaati var?" algısı yaratıyor. Mondial'in de elbet güzel modelleri vardır da öyle aman aman ağzını gere gere anlatılacak süper bir modeli olduğunu düşünmüyorum. Her ne kadar Aea kadar renkli olmasa da Motomania ve yeni bir kanal olarak Motobolisma'yı takip ediyorum. Bir daha motor sürmeyeceğimi bilsem yine de Oğuzhan Muslu gibi yeni yetme Maltepe kekolarını izlemem.
hocam o maltepeki keko zaten motovlogger değil. yeni nesil ergen vloggerı. her videosunda sürekli bi hava atma derdi yok şu kadar te le verdim. yok trde tek. muhtemelen yaşı 25 falan vardır. ama ağızlar konuşmalar izleyici kitlesi gibi 12-13 yaş. bir keresinde maltepe sahil taraflarında benim bi arkadaş bunu evire çevire dövdü. bakma öyle alınmış kaşlarını kaldıra kaldıra konuştuğuna tek bi yumruk bile sallayamamış küfür ede ede kaçmış. kofti yani. zaten baktığında ağır varoş. bi de bunun yanında kankileri var bi tane izmirli 1.30 boyunda bi hobbit. bi tanesi de kız arkadaşını motora bindirip orasını burasını göstererek izlenme kasan bi eleman. tipler saçlar falan ona keza zaten. ben hiç denk gelmedim gelsem muhtemelen kaşının üstünde gözün var diye bir posta da ben döverim