şimdi bunu öğrend,m ya bundan sonraki hedefim interneten kendime eskort çağırmak günümüz teknolojisinden bizde yararlanalım TEŞEKÜRLER tr_select):
Görmeden ıhhh. Sonra sıra bende der, kalıverirsin öylece :queen:
şimdi bunu öğrend,m ya bundan sonraki hedefim interneten kendime eskort çağırmak günümüz teknolojisinden bizde yararlanalım TEŞEKÜRLER tr_select):
oyle durumlar için pilakasız motorumun anahtarını komidinin üzerinde hazır bekleticem tecrübe başka bişey bak bişey söylüyorum yazıyorum bilgili tecrübeli abilerim hemen gereken önlemleri almamı bana söylüyorlar bu bilgiyi bilmiyor olsaydım tıpış tıpış peki abi derdim gene çok teşekür ederimhahahahahahha
D:
Merhaba, umarım doğru yere yazıyorumdur.
Bir motosiklet alacağım önümüzdeki hafta içerisinde. Bu motor alınmış fakat 100 km kadar kullanılmış ve tescil plaka işlemleri yapılmamış. Şimdi alım yapılacak zaman önce kişi kendi adına düzenlenmiş olan faturasıyla önce kendi üzerine alacak sonra bana mı satış verecek yoksa doğrudan alımı benim üzerime geçirip ilk sahibi görünmem mümkün mü?
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bir de, ben plakamı kendi oturduğum şehir plakası olarak çıkartmak istesem(başka bir şehirden alacağım aracı)ve gittiğimde ilde bu plaka basım işleriyle uğraşmak istemesem ne yapmam gerekir bunun bir yolu var mıdır?
Noter devir işlemi (ruhsat) bedeli 225tl'den 273tl'ye çıktı.Nüfusa kayıtlı olduğunuz şehir ve araç plakası farklı ise satış sırasında noterin plaka değişikliği istiyor musunuz sorusuna istiyorum dersiniz. Bunun için önceki plakayı yanınıza almanız gerekir. Almazsanız git-gel yaparsınız. Önceki plakayı teslim alıp yeni plakanız ile ruhsatınızı basarlar, yeni plakanın basımıyla ilgili belge ile size teslim ederler. En yakın şöförler odasında plakanızı bastırıp takarsınız ve yola çıkarsınız. Plaka basım için 20-30 tl arası bir ücret alıyorlar. Ruhsat için normal ödenilen para da 225tl idi en son gittiğimde, şimdi kaç oldu bilmiyorum. Plaka değişikliği istediğinizde ruhsat ücreti fark etmiyor.