Şu z125 fiyatının yarısından daha ucuza sifir aldım z250sl'yi 2017de..
Motor 4650 kmde falan hala, aylardır kapalı garajda tutuyorum, virüs de tuz biber ekti biraz..650f niyetlendim bi ara otomobil sebebiyle olmadı. Bazen versys300 falan alayım bi değişiklik olsun diyordum, 66000 TL! , ikinci el alsam zaten yok pek..300luk motora da atıl 500.000 param olsa 66.000 vermem..
z250sl'yi satışa koysam (sıfır hatali, yağı suyu da düzenli degisti) 20.000 istesem 15000 fiyat verir oluculer, alırlar tabii ! yerine ne alabileceksem. Motoru kullanabildigim kadar yıl elde tutacağım galiba, şeklini de gidişini de seviyorum zaten iki yıl takip edip almıştım muadilleriyle kıyaslayip.
Devalüasyon olmadan; birkaç sene önce gayet iyiydi bence fiyatları, sonra film koptu Servisinden memnuniyetsizligim yok, yedek parça mevzusuna girmedigimden şimdilik bi fiyat ve ucretlerde yuh dediğim bi durum olmadı (kullandığım motor ozelinde), km yaptıkça göreceğim tabii..
Sorun ne motorlarda ne distribütörde bence daha doğrusu payı az diyeyim.Motosiklete binmek lüks! olmuş. Bazı arkadaşlar vergi indirimi beklerken bindirim geldi malum. Sorun ekonomide yaz yaz bitmez , karburatorlu yüzelilik motor olmuş onbesbinlira..Piyasa daha da daralacak zaten..