70 Liraya kadar alınabilinesi motor tercihleriniz.

Merhaba arkadaşlar
Piyasa bayaa artış gösterdi şu sıralar. Motor almak hayal haline gelmişken daha artabilir korkusu ile bişeyler almak istiyorum. 70 lira kadar bir bütçem var. Tip tercihim yok illaki bu olsun dersem ilgili sitede bulurdum zaten. Çok ilginç ama harika güzellikte motorlar çıkabiliyor insanın karşısına. ama model takıntım var. 2016 ve yukarısı olmalı. Motosiklet geçmişime gelirsek de
16bin km kadar 200rs
24bin km kadar 500r
Şu sıralarda yeni motor alma arefesindeyim diye de öylesine bindiği. 4 binkm kadar benelli tnt125 kullanmaktayım.

Ben olsa şunu alırdım diyebileceğiniz motor önerilerini beklemekteyim umarım bişeyler çıkar. (ha burdan bişey çıkmazsa direk gidip mt09 alıcam tabiki :)

Herkese şimdiden teşekkür ederim.

Triumph daytona 675, street triple 675 veya mt-09’da olabilir. Fakat o kadar çıkmışken 4 silindir almak daha mantıklıdır. O kadar para vermişken insan ses de ister.

50 binliraya ducati 797 alırdım.
kalan 20 bini kenara koyardım 2 yıllık servis bakımını çıkarmış olurdum.
hem italyan kalitesi kullanmış olurdum.
hem göz zevki hem ses zevkinin dibine vururdum.
hem ayrı bi havam olurdu.

valla mt09 ve z900 tercih ederdim.70e diavel bile bulabilirsin sınırın yok.mantıklı olursan her yol mt09a çıkar.kawasakide düşünebilirsin z900 gayet güzeldir tabi piyasası mt9 la kıyas kabul etmez ama alıcısı var.bu arada alıcaksan ben olsam pazartesi zam gelmeden gidip 0 km mt09 satın alırdım.bajaj ve kawasaki liste güncelledi öbürleride güncellemeden pazartesi yapış

650R parasını haketmeyen bir motor gözümde, değeri taş çatlasın 40 45. 72 liraya 0 cbr650 alana kadar 75 liraya mt9 almak daha mantıklı.

Parasini hak eder etmez orasi ayri mesele,

Kaldi ki 250cc ler 35 kuruş bandinda geziyor.

Bu mantikla,mt09 da parasini haketmiyor.gidip 75 kuruşa hayabusa falan almak lazim.

Ayrica,bu fiyat bandindaki marka model motorlar,bir elin yarim parmagini geçmez.farkli bir motor önerisi çikmasi olağan dişi bir durum.

Mersin İl Temsilcisi
O paraya çıktıktan sonra, konfor ve güvenliği ön plana alırdım.
Tarz olarak Tuoring
Marka olarak elbette bir BMW almayı ön planda tutardım, en azından zorlardım
Markacı değilim ama pek çok marka ve model kullandım. Ancak, BMW başka bir şey.. Denge milleri, direksiyon amortisörleri, motordaki ağırlık dağılını, viraj kaabiliyeti, Borusan'ın karıncayı sevip belini incitmeyişindeki ustalığı...

İkinci olarak da; africa Twin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar