Çok uzun başlangıcı nı oku yeterli.
Uyuşturucu ticareti ve cinsel istismar suçlarıyla, terör suçlarının 3/4 olan koşullu salıverilme oranları aynen muhafaza edildi. Bu suçların çocuklar tarafından işlenmesi halinde 2/3 olan koşullu salıverilme oranı değişmedi.
Kasten öldürme, yüzün sürekli değişikliğine sebebiyet veren kasten yaralama suçu, özel hayata ve hayatın gizli alanına karşı suçlar ve devlet sırlarına karşı suçlar ile işkence ve eziyet suçları bakımından herhangi bir indirim yapılmadı.
Denetimli serbestlikte düzenleme
Denetimli serbestlik uygulamasındaki mevcut 1 yıllık maktu uygulama aynen muhafaza edilecek.
Açık ceza infaz kurumunda bulunup da koşullu salıverilmesine 1 yıl kalan iyi halli hükümlülerin cezalarının denetimli serbestlik altında infaz edilebileceğine ilişkin hüküm aynen korunacak.
Hükümlü, denetimli serbestlik uygulaması kapsamında yükümlülüklerini yerine getirmez veya denetimli serbestlik müdürlüğüne müracaat etmez ise cezasını açık ceza infaz kurumunda infaz edecek.
Denetimli serbestlik tedbiri uygulanmaya başlandıktan sonra hükümlü hakkında alt sınırı 1 yıl veya daha fazla hapis cezasını gerektiren kasıtlı bir suçtan dolayı kamu davası açılmışsa infaz hakimi tarafından hükümlünün açık ceza infaz kurumuna gönderilmesine karar verilebilecek.
Okudum sana madde koydum hala neyin savunmasını yapıyorsun ...C.C Allah ıslah etsin seni ;
Af kapsamında ki Şuçlar;
--Tehdit
--Şantaj
--Cebir
--kişiyi hüriyetinden yoksun bırakma
--egitim/ögenin hakkına engel olma
--kamu hizmetini yararlanmadan engel olm
-siyasi hkkı kulanıma engel olma
-inançdüşünce kanaaat hüreyitine engel olma
--konut dokunulmazlıgı
--hırsızlık
--kapkaç
--hırısızlık
-yağmalama
-gasp
--mala zarar verme
iabdet maezarlıklara zarar verme
-hakkı olmayan yere tecaüz
-Dolandırıcılık....... böyle gidiyor
Kim yararlanamıyor;
Her kim ki partili cumhur başkanına hakareket etiyse
Mesela Askeri ögrenciler
MEsala 15 temuz günü er olmuşlar
Mesela AKP nin hırısızlıklarını yayın ypan gazeteciler,
Devletin bankasına Para yatırmış kişiler
Devletin parasını ödedigi sendikaya üye olmuş kişiler,
ATP Sen bilirisin sana bir sorum var bunu cevaplar isen memnun olurum ..
Seçimlerde bahçeli çıkdı dedi ki benim mayfalarım var şantaj ,milletden haraç kesen, böyle demedi de miletine göya hizmet etmiş ama şimdi içerdeymiş (suçları kadaın öldürmek, haraç kesmek ollan ) bunlar salı verilsin dedi ..
RTE dedi bende altına imza atarım dediği lafın ,Devlete karşı işlenmiş suçları devlet af edebilir halka vatadaşa karşı işlenmiş şuçları ise DEVLET AF EDEMEZ dedi..Bu cümlesini yazsın getirsin altına imza atmayan namert ..Çok dogru bir sözdü..
Ama geldiğimiz noktada bahçeli istedigini aldı ..RTE dediğinin tam tersini yaptı bahçelinin istedigini yapmak zorunda kaldı..
Tiyatronun ücreti bu yoksa neyin bedelini ödüyor.. Soylunun istifa tiyatrosuda bir yaz günü oynanmış büyük tiyatronun bedeli miydi yoksa ..
Ah ah özgürlükler geldigi gün bunları o kdar güzel herkes yazacak ki...
Gerçek yaşamımın da da böyle isen burada gelip TROLLÜK yapmıyor isen şayet ...Çünkü var senin gibiler tanıyorum böyle insanlar ,gerçekten iyi insanlar akıllı insanlar , üçüncü bir ülkeden örnek veriyorum anlatıyorum yanlış yapmışlar diyor sonra bu orda olmamış burda olmuş diyorum , haaa o zaman bir bildikleri vardır deyip dediklerinin tam terisini söylüyorlar , öyle saçma şeyleri savunmaya kalkıyorlar ki pes diyorsun..
Sana ve senin gibi olara da acıyorum vallahi de billahi de tallahi de acıyorum üzülüyorum gün gelecek gerçekler ortaya çıkınca gözünüzün önünde ki perde kalkınca nasıl bakacaksın insanların suratına diye .... Savundugun şeyler e bak...
Bazan sen ve senin gibilerin yerine koyuyorum kendimi sonra dua ediyorum "ey yüce allahım beni böyle bir zillet duruma koyacagına al canımı diyorum"" Sonrada allahım sen bizim aklımıza muhayet ol , basiretimizi bağlama , gözümüze böyle perde indirme diye dua ediyorum....Akıl saglıgı çok önemli
İnan ben seni diger arkadaşlar gibi eleştirmiyorum tenkit etmiyorum senin ve senin gibiler için kalpten üzülüyorum, iyiliginiz için gözünüzün önünde ki perde kalksın diye dua ediyorum..Sizler evsunlan mışınız büyülen mişsiniz kör olmuşsunuz...
Allahım tez zamanda sizlerin gözünüz önün deki perdeyi de kaldırsın.. Demekten de başka bir şey gelmiyor elimden