Bizi öyle kukla gibi kimse oynatamaz. O sizin Hüsnü kuruntunuz.
Bizleri tebaa sanmıştır.
Niye üstünüze aldınız ki. İsim belirtmedim adres belirtmedim
Kim o varmı tanisikliginiz. Beraber oturup çay mı içtiniz. Yoksa sadece tahmin mi.Zamanında Hocaefendi Hocaefendi diye etrafında dolananlar, vatanperver genelkurmay başkanımız hapse atılırken zevkten dört köşe olanlar, kozmik oda talan edilirken sevinç çığlıkları atanlar bugün bizi kukla olmakla suçlayamaz.
Bu konuşma tarzını en son ortaokulda yapıyorduk. Bırakın böyle havadan nem kapma muhabbetlerini.
Tekrar söylüyorum.
Hiç yakışıyor mu bu sözler???
Kim o varmı tanisikliginiz. Beraber oturup çay mı içtiniz. Yoksa sadece tahmin mi.
Eğer öyle ise teessüf ederim net kanıt olanlar var ortada bugün onlara bir sözünüz var mı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
Yahu niye zorluyorsun ki bende guruptayım yazdım. Adam oynatıyor bizi. Yalan mı
Abi ben haşmet'in hiçbir zaman siyasi bir propaganda yaptığını ya da belli bir grubu öven ve destekleyen yazılar yazdığını görmedim. Ortaya karışık, usulüne göre bir şeyler yazıyor. Öyle olsaydı ağzının payını alırdı.
) Herhangi bir konudan direkt siyasi eleştiriye geçiş propagandadır
Abi ben haşmet'in hiçbir zaman siyasi bir propaganda yaptığını ya da belli bir grubu öven ve destekleyen yazılar yazdığını görmedim. Ortaya karışık, usulüne göre bir şeyler yazıyor. Öyle olsaydı ağzının payını alırdı.
Haşmet Haşmet alo bu gece sana sardım.
Bak ne diyor sana dünün cemaatcisi bugünün saraylısı.
Mimar sinan'a sormuşlar Ayasofya varken niye Sultan Ahmet yapıyorsun diye
Sultan ahmet caminin yapılış tarihi 1609 - 1617
Mimar sinan doğumu 1490 - ölümü 1588
Adam mezarında ne gülmüştür ama.
İşte bu adamlar bu bilgiyle töbe töbe bunlar severler kendi delillerini kendi uydurmayı nede olsa hoca efendilerinden talimliler.
Yalan. Ben, benim düşünce biçimime ters geldiği zaman tepkimi dile getiriyorum.
Birşey bana göre yanlışsa ve bu yanlışa ses çıkarmıyorsam, benim ayıbım olarak düşünüyorum. Ben burada defalarca @watercolours ile tartıştım, @hasmet ile tartıştım, ebleklikle terbiyesizliği meziyet sananlarla tartıştım. Kimseye hakaret etmemeye özellikle çaba sarfettim. Kullandığım dil irrite edici ve çok aşırı olduğu zamanda özür dilemeyi bir zayıflık olarak görmedim.
Kimseyi kategorilendirmedim veya ötekileştirmedim. Birşey savunuyorsam da dayanakları ile kaynak göstererek savunmayı tercih ettim.
Bu forumda en çok kızdığım şey de insanların birbirini terörist ilan etmeleri. Herkes bir yargıç, bir halim pozisyonunda. Direk hüküm vermek ve düşünmemek gibi toplumca bir zaafımız var.
Bu sefer soru olarak sormayayım. Çünkü verilecek cevaptan kendinde hoşnut değilsin. İnsanları kategorilendirmeyelim, bu kötü birşeydir desek?
İşte bu adamlar dediğin kim? Hükümeti destekleyenler mi? Ben destekliyorum ee ??
Kimseye terörist demedim. Sadece teröriste terörist dermisin diye soruyorum.
Ama hani bu kadar da olmaz yahu