istanbulda nereden gazyağı alabilirim

bu zincir temizleme spreyine para dayanmıyor yahu bu gazyağını nereden alabilirim hepsiburadada filanda var ama bilemedim

Motosikleti
CB650R
Benzin, benzinlikten 1 ltlik kola bidonuna doldur tabi bir tane de fısfıs gerek :)

Motosikleti
Suzuki burgman 200
kartal merkezde shell var en ucuz orda.ufak benzin bidonlarina istedğin kadar alabiliyorsun pompadan

yasak değil mi benziklerde bu

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------

aynı görevi görür mü başkan öyleyse motorin alıyım gazyağından da ucuz :)

zincir oringsiz ise benzin ve tiner kullanabilirsin çok daha iyi temizler , oringli zincirde ise motorin ve gazyağı harici kullanma zarar verirsin..

Gazyağı pas yapıyor ve uygulanan zincir yağını olumsuz etkiliyor.

En güzeli zincir temizleme fırçası al, üç taraftan zinciri kavrayan. İçine XCP Chain gibi kaliteli bir yağ damlat ve ilk fırçalama sonrası bir bez ile kirini al. Fırçayı temizleyip tekrar yağla ve zincirine uygula. En şahane yöntem bu tecrübelerime göre. XCP'nin artısı da kararma yapmaması ve küçük miktarlarda damlalık uçlu ambalajlarda bulunabilmesi. Benzer özelliklerde yağ bulabilirsen onlar da olur.

ikitelli güngören sanayi sitesinde uygun fiyata satan bi yer biliyorum.
ama şuan fiyatını unuttum. 1 senedir almıyorum. ama aldığım zaman litresi 7 lira bişeydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar