Arvasi3 Alanya Gezi Resimleri

varlığımızın verdiği rahatsızlık dolayısı ile herkesten özür dileyerek tüm fotoğraflarım tarafımca silinmiştir.

Dim çayında nasıl giriyonuz suya? budolobından soğuk erdeyse. offf be güzel yerler valla
ellerine sağlık:rendeer:

bizim mekana gelmişsin abi bende iskelede bulunan eğlence yerlerinden birinde çalışıyorum bende ama sezonu kapatıp memlekete döndüm

aslında herkese söylerim alanyanın en güzel zamanın nisan mayıs ayları ile bu aydır çünki etraf nispeten sessizleşir,durulur plajlar boşalır fiyatlar yarı yarıya düşer yerli turistler için hatun yapma olayı kolaydır en önemliside sonbahar ayını ayrı bir sevdiğimdenmidir bilmem bu ayda solunan hava başkadır

ayrıca grand kaptan kaptan seçimide iyi olmuş arkanda alanyanın en güzel plajı ve şehir merkezide yakın

gezilerini takip ediyorum abi 2 tekerin zeval görmesin

EDIT: fotografdaki tarihi yeni gördüm :p

abicim yine aldın götürdün bizi ama arayı uzatıyon yahu olmuyo bak...
ellerine ayaklarına sağlık sevgiyle kal:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vallaha abicim güzel bir gezi olmuş anlaşılan.paylaşım için teşekkür ediyoruz...:rendeer:

emeğine sağlık hocam :rendeer:
alanya'dan mersin yönüne doğru yaklaşık 10km ilerde mahmutlar beldesi var,mahmutların arkasındaki dağ üzerinde konya'ya giden bir yol var bir daha giderseniz o yola motorla çıkmanızı öneririm,manzara harika ve ilerledikçe toroslar belli oluyor
saygılar :)

bizim mekana gelmişsin abi bende iskelede bulunan eğlence yerlerinden birinde çalışıyorum bende ama sezonu kapatıp memlekete döndüm

aslında herkese söylerim alanyanın en güzel zamanın nisan mayıs ayları ile bu aydır çünki etraf nispeten sessizleşir,durulur plajlar boşalır fiyatlar yarı yarıya düşer yerli turistler için hatun yapma olayı kolaydır en önemliside sonbahar ayını ayrı bir sevdiğimdenmidir bilmem bu ayda solunan hava başkadır

ayrıca grand kaptan kaptan seçimide iyi olmuş arkanda alanyanın en güzel plajı ve şehir merkezide yakın

gezilerini takip ediyorum abi 2 tekerin zeval görmesin

EDIT: fotografdaki tarihi yeni gördüm :p

aslında ben Alanyadayken siteye yazdımşu anda alanyadayım diye .okusaydın görüşme imkanı bulabiliridik.

sevgili kaan bu senenin birdahaki senside var inşallah seninlede mersinde görüşeceğiz.

selamlar ve saygılar

aslında ben Alanyadayken siteye yazdımşu anda alanyadayım diye .okusaydın görüşme imkanı bulabiliridik

yaz teleşı abi siteye girsemde bir kaç konuyu okuyup çıkıyordum aslında gezi yazılarını takip ettim ama nasip değilmiş demekki sağlıkolsun gene gelirsin :)

yaz teleşı abi siteye girsemde bir kaç konuyu okuyup çıkıyordum aslında gezi yazılarını takip ettim ama nasip değilmiş demekki sağlıkolsun gene gelirsin :)

inşallah diyelim belki kurban bayramında bir kaç günlüğüne gidebilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar