merhaba
bugün motoru çalıştırmaya gittim.Sol tarafında yer komple yağ olmuş sağ tarafında bir şey yok. eğildim altına baktım sızıntı yok en son cumartesi(yağ akıttıysada kurumuştur bugün kadar altı) bi 40 km yaptım. 80 km lere çıktım iki kez. motor 417 km neden olabilir acaba .motordan da tin tin incecik ses geliyor. resim atacam becermiyorum.
Sol taraftaki
Ön dişli kapağini sök
Ön dişli ustunde beyaz plastik parcanin(vites switch pozisyoner) etrafindaki yildiz basli vidalari
Tornavida ile sık
Resimde işaretledim
Sorunun cozulecek.
Konu basliginda gerilere gidersen bu cozumu daha oncede yazmiştim.
Ben 0km aldigimda motoru komple tek tek elden gecirdim,ve o parcanin saglam montajlanmadigini farkettim.yuksek ihtimal gozden kacirsam bende de aynisi olacakti.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
Ben 0km aldigimda motoru komple tek tek elden gecirdim,ve o parcanin saglam montajlanmadigini farkettim.yuksek ihtimal gozden kacirsam bende de aynisi olacakti.
Rodaj bakimi için servise gittigimde ustaya durumu anlatip uyardim,baska motorlari kontrol ederken gozden kacmasin anlaminda,baktim ukala tavirlar,
Dedim sana baş usta lazimsa ben varim,maaşta istemem dedim,adam fena bozuldu.mala bağladi..
Demem o ki,
Bugun 0km japon bile alsam,
Garaja sokar takim sandigini açip,motoru komple elden gecirmeden asla binmem.
Servislere Guvenmiyorum,guvenemiyorum.
Bu benim kirmizi çizgilerimden birisi..
Mevzu bundan ibaret.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------