Mondial'deki bu fiyat belirleme tutarsızlığını hiç bir zaman anlayamadım. 5 yıldır yine Mondial tarafından ülkeye
getirilen, China Zongshen üretimi RX3İ evo kullanıyorum. Çok, çok, çok da memnunum. Belki evo için Mondial'in yüzünü ağartan neredeyse ilk motor diyebilirim. Su soğutma , enjeksiyon, 6 vites + motorla birlikte bedava verilen
3 çanta, yine bedava ön rüzgar kesici, 24.5 hp , 22 newton metre tork şu an aklıma hemen gelen tarafları. UMA bu
aletin bu gün sıfırını yaklaşık 26.500 gibi rakamlara satıyor.
Nevada gerçekten çok yakışıklı bir motor, o konuda hiç birimiz hakkını yiyemeyiz. Lakin güçte evodan 6 hp, torkta 4 nm düşük, hiç çantasız , eksi bir vites olan bu makine evodan bence 5000, bilemediniz 4000 lira daha az etiketle piyasaya sürülmeli idi. Mondial bundan yaklaşık 5 yıl önce tutarsızlığı CF moto TK 650 de yaptı. O gün
25000 liralara az kullanılmış 600 cc bir Japon alınabiliyor iken bu motosiklete 26000 gibi bir etiket yapıştırdı. Aslında her şeyiyle Kawazaki alt yapılı bu şaheser motosiklet , yalnızca UMA nın fiyat belirlemedeki
beceriksizliği yüzünden bir kaç tanecik satılabildi. Kanaatim UMA motosiklet fiyatları belirleme konusunda daha
ince eleyip , sık dokumalı. Ne diyelim Rabbim akıl fikir ihsan eder inşaAllah. Selamlarımızla.