Çalınan motoru kendin bulmak!

helal paraymış.
bu tip durumlar için önlem almayı seven biriyim. arvento ve/veya başka bir araç takip şirketinden de destek almanızı öneririm.

+ Kamera var mı ?

- Bir tane var da çalışmıyor..

NEDEN KARDEŞİM NEDEN ? Bu olay herhangi birisinin başına gelebilir, daha kötüleri de olabilir, kundaklama, cinayet, istismar..

KAMERA ALIP TAKMAYI BİLİYORSUNUZ, AMA BOZULDUMU YAPTIRMIYORSUNUZ NEDEN ?

Aramızda herhangi bir esnaf var ise bunu da cevaplar mısınız? aşırı merak ediyorum.. gece gece sinir oldum.. bizim burada da çoğu esnaf böyle çünkü vurdumduymaz

+ Kamera var mı ?

NEDEN KARDEŞİM NEDEN ? Bu olay herhangi birisinin başına gelebilir, daha kötüleri de olabilir, kundaklama, cinayet, istismar..

Aramızda herhangi bir esnaf var ise bunu da cevaplar mısınız? aşırı merak ediyorum.. gece gece sinir oldum.. bizim burada da çoğu esnaf böyle çünkü vurdumduymaz
Allah beladan uzak tutsun,dediginiz gibi gasp,cinayet,ölümlü kaza olsa.

Ulan bir adet dvr cihazi 350-400tl..1 aylik sigara parasi..

Son düzenleme:
+ Kamera var mı ?

Bence oradaki pastane ve oraya giden çocuklar iş birliği içinde. Senin bir dukkanın olsa, bir yabancının motoru kaybolmuş olsa ne yaparsın, hemen iyi niyetle yardımcı olursun değil mi, abi bizde kamera yok ama burada ilerde vardır bakalım vs. dersin. Bence orada gördüklerimizin çoğu işbirlikçi, acı taraf şu bence, polisin hiçbir şey yapmaması ve kayıtları almaması... Beni en çok bu düşündüren!

Elbette kamera var ve çalışmıyor. Çalışırsa o dükkan çalışamaz. Yakarlar, cam-çerçeve indirirler...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
hadi geçmiş olsun... gözünüz aydın...

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
İyi ki kamera çekimi yapmış. Görüntülerdeki ilginçliği gözden kaçırmak imkansız.
Erketede bekleyen kişi. Motorunu arayan kişiyi hemen fark etmiş. Takip altına almış.
Motor hırsızlarını yakalamada ufak bir çaba göstermek bile sonuç veriyor.
Mevcut ortam hırsızlara karşı motor sahiplerinin kendi insiyatiflerinin önem kazanacağını gösteriyor.
O sokak çevresinde birden fazla hırsız var kanaatindeyim.

kamera bozuğu,markete girip bakan o çocuğu orada takılan grup... videonun altında o muhitte oturan insanların yorumları vardı fırnı tanır güveniriz öyle bir şey çıkmaz onlardan diyorlardı. kimsenin günahını almamak lazım G.Gezen de yorumlarda bende şüphelendim ama kanıt olmadan hiç bir şey yapamayız günahını da almayalım peşine düşmedim motoru buldum yeter demişti. bence de motora çok yakındı kendisi çalan arkadaş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar